Si eu faceam baschet si acum nu mai vreau eu i-am spus mamei mele ca nu imi mai place daca lui nu ii convine fai un compromis eu de ex am vrut sa fac street dance si maicamea nu a vrut sa ma lasse atnci i-am sp ca ma duc mai putin la baschet si mai mult la dansuri...ea a fost de acord pana a observat ca dadea banii dejeaba pe el asa ca acum fac numai dansuri
Si chiar daca se supara o sa ii treaca lui pana la urma nu iti poate impune sa practici acel sport, faci ce vrei tu. spune.i ca te.ai plictisit sau ca vrei sa faci si altceva. eu am facut 6 ani karate si ajunsesem departe da ma plictisisem si nu m.am mai dus si parintii mei nu s.au suparat pe mine a fost decizia mea. fi si tu mai impunator spune.i ce te deranjeaza doar nu te omoara acum pentru simplul fapt ca nu mai vrei sa faci volei:p
Si eu luam lectii de chitara si i-am zis tatalui : poti sa fac o pauza? nu lunga ca sa ma mai odihnesc si eu " dar au trecut 2 ani si nu am mai pus mana pe o chitara
Dc nu-ti mai place? Nu-ti place sa fi sanatoasa? Nu-ti place sa ai bani? Nu-ti place sa fi celebra? Dc nu-ti place? vezi partile bune. Eu sunt fost sportiv de performanta actualmente antrenor. O accidentare m-a facut sa pierd tot. Crede-ma ca as fi facut orice sa ma pot reapuca. Nu face o greseala pe care sa o regreti mai tarziu. Eu am 22 de ani deci nu sunt invechit. Tatal tau este matur si stie ce este mai bine pentru tine. lasa-i pe cei care iti zic ca s-au lasat. Sunt niste nimicuri. Niste cvasinecunoscuti. E singura ta sansa sa iesi din anonimat. Bani, calatorii, vise indeplinite, celebritate, faima. Stiu ca e greu si ca trebuie sa muncesti dar vei fi multumita. Da-mi un mesaj pe contul meu sau nu stiu cum dar trebuie sa vorbim. Ai nevoie de un pic de psihologie. Te pot ajuta.
Ceilalti de aici care ti-au raspuns peste ani o sa-si aduca aminte. acum nu gandesc. Sunt imaturi. Poate e de vina antrenorul, cine stie. cauta-ma
Sal si eu fac volei eu ma`m apucat pentru ca aveam prea mlt timp liber am zis hai ca nu mot =]] si am ajuns sa joc pentru medalie nici mie numi placea dar pana la urma cand stai si te gandesti ce "prst" erai nu stiai sa joci si te uiti ca ai medalii si multe altele mergi in cantonamente distractie iti dai seama ca ai proscedat crect continuind tinete in continuare o sati placa pana la urma