| kEmLoLiTuTzA a întrebat:

Bunna TPU! as vrea sa ies la plimbare cu prietenul meu dar nu stiu ce discutii sa port cu el.multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| Bibi16 a răspuns:

Vorbeste cu el despre ce filme ii plac ce muzica, ce ii place sa faca in timpul liber, daca ii plac cateii sau alte animale, intreaba-l ce mancare ii place ce suc ii place daca citeste ce genuri de carti ii plac, intreaba-l ce dulciuri ii plac, pe unde ii place sa se plimbe etc.
Nu se stie poate afli ca va plac aceleasi lucruri.
Imi dai funda plzzzzzzzzzzzzzzzz?

6 răspunsuri:
| sasha_2369 a răspuns:

Frate, nu o sa inteleg never ever intrebarea " ce sa discut cu prietenul meu? " Din moment ce sunteti lovers, se presupune ca aveti anumite lucruri in comun care v-au apropiat si care v-au facut sa aveti anumite sentimente unul pentru celalalt. Gandeste-te: el e prietenul tau, poti vorbi despre orice cu el, despre vreme, despre debitul Dunarii, despre tine, despre el, despre prietenii vostri, despre absolut orice! In afara de faptul ca este iubitul tau, iti este si prieten, pe deasupra! Tu ce vorbesti, de regula, cu un amic?

| Marianutzu a răspuns:

Pai puteti vorbi de ce ati mai facut in timpu liber si despre gusturile voastre sau despre prieteni despre muzicaa, filme il intrebi ce sa mai intAMPLat pe afara ce a mai facut ma rogg chesti din astea

| Marianutzu a răspuns:

Pur si simplu vorbiti despre ce ati mai fac in timpu liber despre prieteni despre muzica, filme si altele

| FetitzaCuOchiiCapruy a răspuns:

Vorbiti despre parinti, despre cupluri, despre celebritati, despre voi, despre viitor, despre anul 2011, despre muzica! fundita?

| meera a răspuns:

Pai poti vorbi cu el despre ceva ce iti place sau ce ii place lui puteti vb de vreme sau de mai multe

| kEmLoLiTuTzA explică:

Va rog! nu imi mai dati raspunsuri ca meam format o idee! multumes