Simplu. Ii zici simplu si fara emotii ca iti place de ea, pe un ton simpatic (nu sarcastic). E mai usor decat sa'i zici "imi place de tine foarte tare nu vrei sa?" e penibil si n'o sa aprecieze. Daca ii spui frumos asa cum ne'ai spus noua, o s'o flatezi si daca si ea simte ceva pentru tine e perfect. daca nu.macar sa fie desteapta si sa nu'ti fac vreo criza Intelegi? O iei frumos, si ii spui ca iti e simpatica.
De ce trebuie' să îi spui? Dă-te la ea, mai subtil sau nu, și o să vezi cum reacționează.
Ia taurul de coarne, nu pierde vremea ca ti-o ia altul. Ii spui direct ca o placi, ce ai de pierdut? De batut n-o sa te bata.
Ai putea sa o inviti intr-un loc linistit fara alti prieteni, si acolo sa... actionezi
Incearca sa o inviti la o plimbare prin parc si cand gasesti momentul potrivit spune-i. Nu o sa pari disperat daca daca ii zici pe un ton calm. Incearca sa fi tu insuti si cat mai romantic. Daca te place cu adevarat o sa-ti spuna. Funda?
Parere mea e ca cel mai bun lucru e sa ii spui cat mai repede.Pentru ca dupaceea poate o sa fie prea tarziu si o sa-ti para rau.Ai putea sa o chem la o plimbare...sau vezii uh si sa ii spui ca de can ai cunoscut-o ti s-a parut dragutza...si mai spui tuh. Poate simte si ea la fee. Sper ca te-am ajutat.:d
Alexandragabriela93 întreabă: