| Nicoleta_Nico_1997_Qi8X a întrebat:

Bunt TPU. Stiu ca am mai publicat intrebarea dar. M-am certat cu cea mai buna prietena. Ea ma injura de obicei si am deranja. Nu puteam sa ii reprosez nimic ca plangea sau se supara! Multa lume imi zicea ca ma foloseste dar nu ascultam. Pana mi-a zis si bunica mea (mama nu am /a murit in mai straight face ).
Azi dimineata i-am zis totul si a inceput sa planga, sa injure, sa faca urat...

Vreau niste sfaturi... Ce pot face? Mama ei este scandalageoaica si face urat. Mi-e sa nu vina la scoala si sa faca scandal... afunda!

Răspuns Câştigător
| IrinaAndreea a răspuns:

Cum am raspuns si la intrebarea anterioara, NU iti poate fi prietena, atat timp cat nu iti respecta pierderea suferita. Injuraturile nu sunt frumoase oricum, mai ales pentru o fata, dar in conditiile astea, mi se pare ca e total aberant sa iti faca asa ceva. Mama ei nu are de ce sa se amestece in aceasta problema si mai ales la scoala, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales ca acum este vacanta. Sfatul meu ar fi sa te detasezi de tot de ea si sa nu cedezi, pentru ca nu ai nimic de castigat din relatia cu ea. Decat cu asemenea "prietene", mai bine fara. Probabil la inceput iti va fi mai greu, pentru ca te-ai obisnuit cu ea, cu bune si cu rele, dar ca in orice relatie care nu merge bine, raul trebuie taiat din radacina. Incearca sa faci o perioada activitati de una singura sau sa socializezi cu alte persoane si sa o eviti pe Andreea. Daca isi va cere scuze si ti se pare ca sunt sincere si se va schimba, poti sa mai vorbesti cu ea, dar ca doua colege si nimic mai mult. Chiar nu iti aduc niciun beneficiu relatiile astea "de forma", la varsta asta ai nevoie de cineva care sa fie acolo pentru tine la nevoie, nu doar tu sa suporti toate capriciile cuiva. Sper ca te-am ajutat cat de cat, desi stiu ca nu iti va fi chiar usor sa renunti...

5 răspunsuri:
| yekto a răspuns:

Ce ar fi sa scrii din nou ca nu prea am inteles ce vrei. si nu as vrea doar sa deduc ci sa inteleg.

| mixxjim a răspuns:

Adica de ce a inceput sa planga si sa injure? Ce i-ai zis? Si de ce sa vina maica-sa sa faca scandal? Scandal ca ce? Asta nu e prietenie, nu stiu cum sa poti fi "cea mai buna prietena" cu asa o persoana. Nu-ti face griji din pricina altora, sa invete sa se poarte mai intai si apoi sa aiba pretentie la prietenie. Prieteni inseamna si respect pentru celalalt, nu stiu ce anume numiti voi prietenie. Gaseste-ti pe altcineva care sa se poarte asa cum trebuie, sa va respectati reciproc si sa va intelegeti bine.

| ღAndréeღ a răspuns:

Nu mai vorbi cu ea!winking indiferenta doare si apoi o sa`si dea singura seama ca a gresit :*

| MyNameIsAna a răspuns:

Spune-i ca daca nu inceteaza termini cu ea rolling on the floor)

| AndraCdz a răspuns:

Nu mai vorbi cu ea. Rupe orice legătura cu ea. Eu zic sa iti vezi de viata ta si daca vine mama ei ii explici cat mai frumos posibil ce face ea si ca te deranjează. Crede-ma, nicio mama nu vrea ca, copilul ei sa aibă un comportament "degradat". Dupa aceea ii spui ca ar fi frumos sa închei orice legătura cu fiica ei intr-o ambianta cat mai plăcută. Funda?