Buna!
Parerea mea este ca, daca tu vrei cu adevarat sa fie mai mult decat o simpla intalnire intamplatoare pe coridorul scolii, ai putea sa sa-i spui sincer in fata tot ce simti. Gandeste-te si invers, poate si el are aceleasi intrebari despre tine si evita sa faca el primul pas din cine stie ce considerente ( ca el e mai mare - si probabil ii este rusine sa nu fie surprins de colegi ca se da la o boboaca -, este timid, poate are pe cineva, etc. ).
Sau hai sa incercam si alta ipoteza : daca u ai 14-15 ani (nu stiu precis cati ani ai, multi inainte ) si sa zicem ca ti-ar placea de un baiat de 10 ani, te-ai duce la el sa-i spui asta? Sa zicem ca te-ai duce, dar el, in fata mai multor persoane te-ar refuza, cum te-ai simtii? Probabil ca in postura asta e pus si printzul tau de la liceu, probabil ca ar vrea sa faca el primul pas dar ii este teama de un eventual refuz. Vezi! nu e foarte greu sa pui o problema pe toate partile. Concluzia : tu esti cheia unei eventuale relatii dintre voi ... vorbind pe mess ii poti propune sa-l scoti la o cafea cand are el tim, daca refuza sunt 2 posibilitati, ori are pe cineva, ori pur si simplu nu vrea . Pff nu stiu ce-as putea sa mai zic, sper sa-ti fi fost de folos macar o farama
O zi placuta!
Hai ca nu e greu. curaj. ABordeaza l tu dk el nu e destul de curajos. Poate asta si asteapta. data viitoare cand il mai vezi zambeste i si spune i si un buna...dk iti raspunde e de bine, dk te ignora...sterge l de pe lista si zi NEXT! Ai grija pup
Poy, eu cred ca daca se uita inapoi sa se uite la tine, te place. Probabil este un actor prea bun si nu vrea sa iti arate sentimentele. Sau poate e timid... Si eu as fi facut ca el daca eram in situatia lui Si daca a ramas mut de cand i-ai zis cine esti (sau ma rog, i-ai aratat poza) inseamna ca te placea de dinainte si ii era prea rusine sa iti mai vorbeask...As zice mai mult ca am mai mult de zis dar mi-e sa nu te plictisesc Apropo! Iti place de Emma Watson? Fata din poza ta! O iubesc! Sunt unul dintre cei mai mari fani Harry Potter, dar nu conteaza chesti asta pentru tine SCZ Pot, SUCCES atunci si vezi ce faci cu el
Nuti fie rusine ca daca tu ii vei spune ce simti si eel o ia in ras inseamna ca este necioplit dar roata se intoarce si te va dori el cand ii vei spune ce simti pentru el mai mult ca sigur este timid asa ca invita-l unde la o plimbare singurei sau la o cafea sau la ce vrei tu si vb si ilintrebi daca are pe cineva sau cum ii pari? si multe aflaa tu ca eu nu am cum