Cand ai aproape 19 ani, ai deja 2 copii cu 2 barbati diferiti, nu ai casa, masa si nici servici, tu te apuci sa mai faci un copil cu un alt iubit?
Nu crezi ca era necesar sa-ti iei servici, sa faci ceva pentru copii care ii ai, deja in loc sa te apuci sa faci alti copii cu alt barbati?
"3 Ianuarie 2021
Cum as putea sa- mi conving părinții sa ma lase sa- mi iau copilul acasa? Am aproape 19 ani, am un copil de 7 luni jumate, după nastere m- am mutat cu tatal copilului, intre timp ne- am certat si? "
"2 copii si un bebeluș" Bebelusul nu e copil? Si, ai deja trei copii? Din intrebarile tale ai un copil si inca unul pe drum.
5000-5500 sunt arhisuficienti. Doar daca nu faci cheltuieli nechibzuite. Daca nu arunci banii pe tot felul de prostii pentru ca "are si ala".
Bunica trăia cu 350 de lei pe lună 6 luni din an, doi copii micuți și fără bărbat. Cu 5000 cred că vă descurcați
Eu cu nevasta si un copil traim cu 2500 pe luna. Daca eu pot, se poate si la tine cu 1500 in plus pentru inca 2 copii.
Stai calma ca va ajunge! 4000 practic e destul in asa fel in cat sa va descurcatiFamilie de 4, cu 4000 de lei ne descurcam foarte bine trebuie doar sa gestionati corect banii!
Alycaaaa întreabă: