| krb0n a întrebat:

Cand ati fost mici, ati fost educati prin vorba buna sau bataie? Detaliati daca doriti! Ce varianta ati alege voi pentru copii vostri?

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Am înțeles de vorbă bună.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Cu vorba buna.Dar sa stii ca unde nu a mers cu vorba buna am mai luat si cate o scatoalca.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Sanatate"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate ( sau alte motive ), deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Pentru alte detalii despre "regulile" de pe acest site CITEŞTE Regulamentul şi "Întrebări Frecvente" la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

Să-ţi răspund şi la întrebare : am fost educat "cu vorba bună"!
Aş alege aceeaşi metodă de educaţie - de fapt, o "practic" faţă de fiul meu de 17 ani.

Toate cele bune.

| krb0n explică (pentru bursuc001):

Buna seara! sa va traiasca fiul, sa va bucurati de el! ideea este ca NU STIAM categoria exacta unde sa postez intrebarea!

| bursuc001 a răspuns (pentru krb0n):

Bună seara/dimineaţa!

Mersi pentru urare.

Categoria corectă ar fi aceasta la care v-am mutat-o eu ( "Familie & Relatii" ), deoarece în postare este vorba de relaţia părinte-copil.

O noapte/dimineaţă plăcută.

| Oana92 a răspuns:

As putea spune ca si cu una si cu alta. Categoric as alege vorba buna cu copii mei, nu cred in puterea violentei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorba buna.
Rar cate o cearta.
O singura data mi-a dat mama o palma peste fund, dupa care s-a apucat de plans cand a vazut ca s-a inrosit locul. Cam atat a fost happy

| DraudeS a răspuns:

Logic ca da, vorba buna.
Depinde cum definim bataia acum si la ce nivel o amplasam.

Sanatate!

| mada1820 a răspuns:

Buna,Am fost educata cu vorba buna, acum depinde de la familie la familie, dar cea mai buna metoda este comunicarea. Daca comunicarea lipseste atunci numai educatie numai este.

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Am inteles de vorba buna dar cate o data mai calcam stramb.

| Wlan a răspuns:

Exact, depinde la ce nivel te referi cand spui bataie. Oricum, vorba buna este cea mai buna. Adevarul este ca eu am mai furat si cate o palma dar orice copil mai primeste cate o palma pentru nazbatii si alte chestii( orice sut in fund e un pas inainte). Treaba e ca prin bataie nu rezolvi nimic, chiar se poate deregla psihicul copilului. Mai merge cate o cearta din cand in cand, o palma eventual, depinde de ce a facut si inca ceva, dupa parerea mea conteaza foarte mult si varsta copilului.

| pachetel a răspuns:

Cand vezi toti copii astia din ziua de azi eu as regurge putin la varianta a doua. Evident ca vorba buna e cea mai civilizata varianta, sunt impotriva violentei dar o palma la fund, o coada de matura cum mi-am luat, stiai pe vremea aia de putina frica da' mai mult invatai sa nu intreci masura.
O seara buna!

Întrebări similare