| GabrielaaGbai244 a întrebat:

Cand auzi fraza aia care te unge la suflet: "Frumusețea e trecătoare, sufletul conteaza!" ????????????

22 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa cel putin 40 ani de casnicie.
La etatea de peste 65 ani incepi sa ai nevoie de tot mai mult ajutor, de ingrijire, de o vorba frumoasa si imbratisari.
Daca le primesti, atunci te poti mandri de o casnicie fericita!

Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Asta când vrea sa mi spuna cineva ce nasoala sunt...
Mai bine se abține.

| TimberWolf a răspuns:

Daaaa, mi se increteste inceputul de chelie...

| FreddieM a răspuns:

Asa e draga Gabriela, nu este sentiment mai minunat decât sincera afecțiune și apreciere a pertenerului iubit cu care ai trecut prin viata și la bine și la greu, care ți-a fost suport real când aveai nevoie, și medicament când te durea sufletul.
Îți doresc sa îmbătrânești,, frumos''lângă persoana iubita.
Cheers

| GabrielaaGbai244 explică (pentru FreddieM):

Mersii.
Nu, sunt impartiala în ceea ce consta să trăiesc pana la bătrânețe cu o singura persoana. În sensul relație monogama doar cu un singur om. Nu tine totul de compatibilitate ci și de complementaritate teluri. M-as apuca de pe acum sa îmbătrânesc dacă se poate păcat ca va dura încă mulți anii. crying un 2080

| FreddieM a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Indiferent câte experiente (parteneri) vei avea în viata, de unul chiar te vei îndrăgosti lulea, asta ți-o promit eu, și va deveni persoana numărul 1 pe planeta Și chiar îți vei dori ajungi sfârșitul vieții alături de el, dar pana atunci, spor la,, experimentat''. Nici asta nu strica, fiecare experienta /eșec te corectează și iti formează instinctul în luarea deciziilor juste/bune.
Cheers

| GabrielaaGbai244 explică (pentru FreddieM):

Lulea a fost acum mulți ani 7.
Ce e acum e doar trecător nu stau sa aștept boul și prost ca tot prost vă fii a lui ma-sa același lut.

| FreddieM a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Primele,, indragosteli'' lulea nu se pun, drept dovada ca acum acea relație e doar o amintire în viata ta., aia serioasa încă trebuie sa apară, nu dispera. Ca doar n-o sa ajungi baba tot singura,?
Cheers și o zi minunata.

| Standt a răspuns:

Poti sa o auzi la orice varsta.
In tinerete esti avertizata cu asta.
La maturitate, esti consolata.
Dar se pare ca esti foarte tanara si nu intelegi asta daca razi asa de mult. Mai vorbim dupa ce treci de 40 de ani.

| GabrielaaGbai244 explică (pentru Standt):

Mai e pana peste 50 de ani hohoo daa.
Am impresia ca ma faci proasta sau asa pare discursul tău.
Dacă ești mai mare față de mine dai un sfat util ca de la părinte copil cred. Sau ceva cu folos în viață

| Standt a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Singura recunosti. Ca altfel erai capabila sa inveti din ce ti-am spus.

| GabrielaaGbai244 explică (pentru Standt):

Nu am ce învața din spusele unui străin. Niciodată! Geniile nu învață ele se nasc, ori devin laughing laughing

| Standt a răspuns (pentru GabrielaaGbai244):

Serios? Au citit si au invatat in burta mamii? Si cum devin daca nu invata? Infumurata mai esti. Asta arata ce "geniu" esti.

Răspuns utilizator avertizat
| CLaludiu1234 a răspuns:

E adevărat sufletul contează, dar prima dată ce te atrage la o persoană e aspectul fizic, ca doar nu ești Dumnezeu să știi cum este sufletul unei persoane pe care o vezi prima dată în viață ta