| Irina_1794 a întrebat:

Cand aveti nevoie de un sfat care este prima persoana la care apelati?

19 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Nu prea cer sfaturi, daca nu am timp de gandire, actionez din instinct.Il am foarte bun happy

daniela
| daniela a răspuns:

Oricand, oricum, oriunde la prietena mea cea mai buna

| Cryssy a răspuns:

Prietena mea cea mai buna sau iubitul meu. Depinde cu cine pot vorbi mai repede, cine este mai aproape de mine in acel moment.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Daca-i 11 noaptea si sfatul e mai... intim, la psiholoaga.
Daca-i de alta natura, la matusa.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

As apela la niste persoane de treaba de pe un site ele ma inteleg mai ales adminul
Niste persoane mature trecute prin viata nu care au 20 de ani sa zic

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si sigur daca as avea un prieten de incredere [iubit] sigur cu el as vorbi

| arysa a răspuns:

La prietena cea mai buna sau la mama.

| mcrenma a răspuns:

Nu prea cer sfaturi, dar mai ceream sfaturi iubitului meu meu sau celei mai bune prietene big grin

| daniela_1443 a răspuns:

La sotul meu ca este cea mai importanta persoana.

| BiiBiis a răspuns:

In general la sora-mea happy

| IuliaWosster a răspuns:

La o persoana in care pot avea incredere si stiu ca imi va da un sfat bun. care sa ma si inteleagahappy Eu ma duc mereu la prietena mea cea mai buna (Anca) care e mereu langa mine cand am nevoie de ea

| SweethearT a răspuns:

In general, surorii mele.Si apoi prietenei cele mai bunetongue

| pysysexyshyrea a răspuns:

Parintii sunt cei mai in masura sa dea sfaturii, sau daca nu esti in relatii bune cu parintii, apeleaza la o prietena, sora, frate, matusa...etc! eu nu cer sfaturii nimanui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sun un prieten laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general e bine sa nu depinzi de altii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
La mama, dar în prezent o am extrem de bolnavă din cauza medicilor incompetenți.
Sper din tot sufletul să nu o pierd așa de repede. Sunt tristă.
Pa, pa.

| anna_7069 a răspuns:

Noi, oamenii... de cele mi multe ori actionam fara sa gandim. nu avem nevoie de sfaturi... de fapt ma exprim gresit. avem nevoie de sfaturi in momentul in care ne-am dat seama ca am gresit actionand intr-un anumite fel... de obicei cel mai bine e sa cerem sfatul unei prietene foarte bune... sau unui adult`...

| suzzamen a răspuns:

Depinde...dk ai o prietena foarte buna, dk ai propriul tau jurnal, mai poate ajuta cateodata...ideea este sa nu stai niciodata cu sufletul incarcat! spun din rpoprie experienta! numai bine!

| Irina_1794 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre.Fiecare din ele sunt foarte bune.si eu apelez de cele mai multe ori la membrii familiei dar imi ascult si instinctul care cred ca este destul de important.