Nu prea cer sfaturi, daca nu am timp de gandire, actionez din instinct.Il am foarte bun
Prietena mea cea mai buna sau iubitul meu. Depinde cu cine pot vorbi mai repede, cine este mai aproape de mine in acel moment.
Daca-i 11 noaptea si sfatul e mai... intim, la psiholoaga.
Daca-i de alta natura, la matusa.
As apela la niste persoane de treaba de pe un site ele ma inteleg mai ales adminul
Niste persoane mature trecute prin viata nu care au 20 de ani sa zic
Si sigur daca as avea un prieten de incredere [iubit] sigur cu el as vorbi
Nu prea cer sfaturi, dar mai ceream sfaturi iubitului meu meu sau celei mai bune prietene
La o persoana in care pot avea incredere si stiu ca imi va da un sfat bun. care sa ma si inteleaga Eu ma duc mereu la prietena mea cea mai buna (Anca) care e mereu langa mine cand am nevoie de ea
Parintii sunt cei mai in masura sa dea sfaturii, sau daca nu esti in relatii bune cu parintii, apeleaza la o prietena, sora, frate, matusa...etc! eu nu cer sfaturii nimanui!
Noi, oamenii... de cele mi multe ori actionam fara sa gandim. nu avem nevoie de sfaturi... de fapt ma exprim gresit. avem nevoie de sfaturi in momentul in care ne-am dat seama ca am gresit actionand intr-un anumite fel... de obicei cel mai bine e sa cerem sfatul unei prietene foarte bune... sau unui adult`...
Depinde...dk ai o prietena foarte buna, dk ai propriul tau jurnal, mai poate ajuta cateodata...ideea este sa nu stai niciodata cu sufletul incarcat! spun din rpoprie experienta! numai bine!
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile voastre.Fiecare din ele sunt foarte bune.si eu apelez de cele mai multe ori la membrii familiei dar imi ascult si instinctul care cred ca este destul de important.
AvalohAlyn întreabă:
EchoDemon întreabă: