4 ani. Cînd termină unul şcoala, începe altul. În felul ăsta, eşti mereu ocupat şi nu-ţi mai pui problema fericirii personale. Cu cît mai mulţi copii, cu atît mai multe cicluri de acest tip.
Doi ani sunt ideali intre frati deoarece nu sunt nici prea departati incat sa nu aiba lucruri in comun si nici prea apropiati incat sa fie un stres pentru cuplul care ii concepe.
La 1 an....asa sunt eu facut
La un an si 2 luni de frate-miu...si ne intelegem bine...ma apara
@- Georgehari: matematica imi spune ca nu termina scoala ci din contra cand unul intra la liceu, altul da bacalaureatul. Am auzit ca vor sa revina si la facultate la durata de 4 ani asa ca ar fi alta distractie, cand unul termina facultatea, altul intra la facultate. Cred ca diferenta ideala este de 2 ani, asa nu au varste prea diferite si se pot juca impreuna, se pot ajuta etc.
Si eu as zice tot 2-3 ani. Cred ca idealul e sa fie apropiati ca varsta ca sa se "creasca" unul pe altul... Daca unul are 14-16 ani si al doilea are 10 n-o sa aiba ce discuta o perioada... o sa se "re-imprieteneasca" abia cand o sa ajunga cel mare la 25-26 si cel mic la 21-22...
Conteaza foarte tare si daca-s baiete, fete sau baiat si fata... De regula, cu cat e mai mica diferenta cu atat mai bine!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: