Cum a spus şi sadrian, nu are nicio legătură cu zodia. Trebuie să cauţi cauzele în altă parte.
Sunt geamăn și nu am bătut niciodată pe nimeni. Nu îmi place violența în general, și mor pe dinăuntru când văd o situație violentă în care n-am cum ajuta.
Zodiacul în sine e o poveste, în cel mai bun caz. Dacă vrei să vorbim, dă-mi mesaj în privat.
Nici, dar absolut nici o legătură de acest fel între stele aflate la ani lumină, poziția lor pe cer și bătaia luată de tine.
Am o colega "gemeni" si e foarte simpatica, timida, desteapta... A avut multe greutati, a fost luata de fraiera de multe ori. Deci exact opusul a ceea ce spui tu aici.
Nu as vedea rautate gratuita din partea ei.
A, si mai am o colega "gemeni". E ceva mai dura, dar nu am observat sa fie violenta.
Zodia gemeni nu influențează nimic, la fel și celalate zodii
Nu influențează viața unui om
Nu cred in astrologie(desi unele lucruri mi se potrivesc-balanta)
Nu poti judeca oamenii nascuti intr-un anumit interval de timp ca violenti,prietenosi,urati, destepti, etc.
Nu inteleg cum ajungi cu cineva la subiectul zodiacului intr-o discutie decat daca il intrebi exact cand e ziua lui/ei de nastere sau ce zodie are(de obicei nici nu ma gandesc sa intreb asa ceva, pare prea ciudat).
Daca te calmeaza, as vrea sa iti spun ca doua prietene foarte bune (acum ne-am distantat, dar am fost foarte buni prieteni) sunt gemeni.Niciodata nu au dat dovada de violenta(una dintre ele m-a muscat odata, cand aveam vreo 7 ani, dar nu cred ca se pune )
Zodia nu joaca niciun rol in caracteristicile unei persoane.
Daca totusi nu scapi de aceasta teama, gandeste-te ca probabil intalnesti sau treci pe lanaga cel putin 5 gemeni intr-o zi cand mergi la magazin(un calcul simplu si niste probabilitati)
Crezi ca oricare din el e rau? Eu nu cred...
Orice ai face, nu poti sa traiesti cu o astfel de teama.Chiar daca este greu, incearca sa o depasesti, altfel risti sa pierzi niste dicutii sau prietenii cu niste persoane uimitoare(si unele mai putin uimitoare, dar de la fiecare om poti invata ceva.)
Zodiile nu influenteaza cu nimic omul. Educatia, caracterul si empatia conteaza. S-au facut sute de studii despre evenimentele traumatice din copilarie (ex: abuzul, violenta, istoricul infractional din cadrul familiei) si toate au indicat ca au efecte negative asupra persoanei la maturitate. Cum te afecteaza traumele? Te afecteaza la nivel fizic (bataile), psihic (conceptia ca toti oamenii sunt asa, devii foarte tematoare) si emotional.
Zodiacul te face sa il crezi sau sa nu il crezi. Nu ai observat ca la fiecare zodie sunt scrise informatii generale? Adica nu poti contrazice faptul ca,, Leul este regele zodiacul, mereu lider" caci vor spune unii din zodia asta ca exact asa sunt: lideri. Uite ca eu sunt zodia leu si sunt exact opusul. De ce? Pentru ca fiecare om are o personalitate UNICA.
Tu esti foarte marcata de bataile pe care le-ai primit si crezi ca oricine din zodia gemeni poate proceda la fel. Unele persoane care au suferit batai pot sa se teama de alte caracteristici -》 de exemplu se pot teme de toate persoanele cu ochi albastri si par blond daca asa arata agresorul.
Zodiacul e doar o pseudostiinta. Nu mai crede in el. Intr-adevar, este foarte vechi, insa eu nu cred in asta.
Oamenii cu constiinta, empatie, maniere NU folosesc violenta. Persoanele care te-au agresat au un nivel de impulsivitate ridicat, iar zodia nu conteaza.