Zic sa stai chill. Răzbunarea e cea mai stupida cale. Nu o sa te ajute cu nimic, îți împovăreaza inutil conștiința. Take the high ground și las-o in pace. Nu e rolul tau sa emiți judecați și pedepse.
Pur si simplu, ignor-o, ramai un timp singur ca statut, nu te ineca in bautura, fiindca nu o sa rezolvi nimic. Mai bine mergi la sala, sau fa jogging, citeste daca obisnuiesti... Si fa-ti prieteni/prietene., sa mai ai cu cine iesi uneori, sau discuta.
Sa irosești 5 luni din viata unui om?
Fiecare om ia alegerile proprii, tu ai ales sa "le pierzi".
Crede mă că sigur a luat ceva curs de actorie, altfel nu concep
Nu neaparat, multe sunt kurve innascute
Momentul tău în care să începi să dai o nouă șansă, este atunci când simți. Să nu te grăbești! Următoarea s-ar putea să fie diferită. Dar nu te grăbi. Urât din partea ei. Dar probabil te-a iubit ca om, nu la pat...
Acum am aflat că se ascunde de părinții ei, si a schimbat anturajul, o aduce o mașină la 12 noaptea in fața casei, fel de fel de prostii. imi pare rau pentru ea ca a ajuns așa
Păi eu zic că încă are nevoie de tine... Nu știe exact ce simte, are nevoie de ajutor...
Nu, nu are, m-a îndepărtat si a vrut sa ma schimbe ca sa ii fie bine, nu mai merită nicio șansă