Zic sa stai chill. Răzbunarea e cea mai stupida cale. Nu o sa te ajute cu nimic, îți împovăreaza inutil conștiința. Take the high ground și las-o in pace. Nu e rolul tau sa emiți judecați și pedepse.
Ai doar 16 anisori, deci ai timp de relatii mai tarziu, peste 1-2 ani, cand esti mai matur si iti gasesti o fata mai potolita, nu o fetita careia ii place sa flirteze.
De unde știi tu că are 16 ani și nu 35 și iubește din suflet? Please, nu mai răspunde ca să-ți faci rangul pe zi...
DE la el stiu, ca el singur a declarat aici pe forum ca are 14 ani, in decembrie 2020!
Noroco ca forumul asta are o arhiva care tine minte tot ce spun unii si altii:
"în 5 Decembrie 2020 | BlonduDePeScara a întrebat:
Am si eu o mica mare problema.Am 14 ani..."
sursa:
https://www.tpu.ro/......suprafata/
Ti-am mai explicat si pe alt topic, nu mai vorbi neintrebat, in special cand spui prostii si te faci de rusine.
Bine atotștiutoareo
Nu mai zic nimic, îți las traseu' liber.
Pur si simplu, ignor-o, ramai un timp singur ca statut, nu te ineca in bautura, fiindca nu o sa rezolvi nimic. Mai bine mergi la sala, sau fa jogging, citeste daca obisnuiesti... Si fa-ti prieteni/prietene., sa mai ai cu cine iesi uneori, sau discuta.
Sa irosești 5 luni din viata unui om?
Fiecare om ia alegerile proprii, tu ai ales sa "le pierzi".
Crede mă că sigur a luat ceva curs de actorie, altfel nu concep
Nu neaparat, multe sunt kurve innascute
Momentul tău în care să începi să dai o nouă șansă, este atunci când simți. Să nu te grăbești! Următoarea s-ar putea să fie diferită. Dar nu te grăbi. Urât din partea ei. Dar probabil te-a iubit ca om, nu la pat...
Acum am aflat că se ascunde de părinții ei, si a schimbat anturajul, o aduce o mașină la 12 noaptea in fața casei, fel de fel de prostii. imi pare rau pentru ea ca a ajuns așa
Păi eu zic că încă are nevoie de tine... Nu știe exact ce simte, are nevoie de ajutor...
Nu, nu are, m-a îndepărtat si a vrut sa ma schimbe ca sa ii fie bine, nu mai merită nicio șansă