anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când femeia încearcă sa te țină " sub papuc" cum ar trebui sa abordezi aceasta metoda a lor. Mă refer la faptul ca încearcă sa te ducă in inferioritate. Astept păreri si de la femei pricepute.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Desi sunt femeie, nu mi-a placut niciodata aceasta metoda! Am considerat-o lipsa de respect si o jignire la propia persoana.Atunci cand alegi pe cineva, acela este de fapt o oglinda a personalitatii tale! Nu stiu daca exista o metoda de abordare, decat evitarea! A intra in acest joc inseamna deja o cedare!

| Fallen31 a răspuns:

De ce crezi ca sunt folosite astfel de abordari din partea femeilor? consideri ca ar trebui sa stabileasca niste "stalpi" daca se doreste ca relatia sa continua?

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nimeni nu te poate face sa te simti inferior, decat daca ii dai tu voie, pentru ca fiecare are asupra noastra exact puterea pe care NOI i-o dam. Asa ca...problema cam e la tine...

| Flav a răspuns:

Pareri de la femei? Si pricepute? Adica, ce inseamna dupa tine femei pricepute?
Nu vrei si parerea unui barbat? Cum adica sa te tina femeia sub papuc? Dar ce esti? Caine? Pres?
Cum reactionezi? Iei atitudine din prima! O domolesti rapid, ii spui ca nu accepti acest tip de comportament. Daca te iubeste, va incerca sa se schimbe. Daca nu, las-o sa plece. Si rasufla.

| kaylla a răspuns:

Nu toate femeile stiu sa-si respecte partenerul ceea ce e valabil si invers! Intr-o relatie nu trebuie sa existe superioritate! Ar trebui ca fiecare sa stie sa-si respecte partenerul si sa-i arate dragostea neconditionata! Nu cred ca exista o regula despre cum sa scapi de "sub papuc"! Ar trebui sa discutati aceasta problema si sa-i explici ca o relatie se bazeaza pe doi oameni cu drepturi si obligatii egale! Mult succes!

| janynefeaver a răspuns:

Nu te poate tine sub papuc decat daca ii permiti tu.

| Opy a răspuns:

Parerea mea este ca atuci cand iubesti nu incerci sa fi tu deasupra din contra a-i face tot ce poti ca cel de langa tine sa se simta bine. Intr-o relatie bazata pe iubire nu a-r trebui sa fie competitie.

| SimonaAdina a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa ii gasesti punctul slab.Raspunde-i inapoi,fi arogant, si atunci cand iti spune ceva raspunde-i ironic, o sa vada ca nu esti genul de persoana care sa ii cada in plasa.Fi indiferent cu ea, deoarece asta o va da pe spate, asta isi doreste sa fie in centrul atentiei si daca va vedea ca pe tine nu te intereseaza
sigur isi va schimba comportamentul.