In timp ce o faci nu, dar dupa un timp toti incep sa aiba, nu exista persoana care a inselat vreodata si nu a avut mustrari de constinta.
Nu. Nu insel pe nimeni Mustrarea de constiinta iti spune ca ai gresit, daca stii dinainte ca gresesti nu trebuie sa fii prost s-o faci? Daca vrei sa fii cu altcineva lasa omul in pace, poate asa isi gaseste pe cineva potrivit.
Din punct de vedere psihologic cei care isi inseala partenarul/a au o dereglare psihica. Si oricum daca ma uit la scrisul tau se intelege ca nu ai decat sex in cap.
P.S - In propozitia ta "s-au" se scrie fara cratima adica sau
Depinde de cat de simtit/a esti, si de cat de mult tii la persoana iubita.
Dar cine face asa ceva? cand cineva chiar tine la tine, se gandeste la tine, isi face griji pentru tine...eu unu nu am facut asta si nici nu o voi insela pe iubita mea, pentru ca tin la ea cyao
Daca nu ai mustrari nu esti om. Poti sa ai mustrari si sa nu arati. Adica sa te comporti ca si cum nu s-a intamplat nimic!
Depinde cat esti de nesimtit/a. Majoritatea sunt inselatori si nesimtiti; normal ca au mustrari de constiinta! Adica asa cred...
Depinde daca esti un agent special, antrenat pentru a nu avea mustrari de consiinta.
In principiu, nu ar trebui sa ai...ar trebui sa te gandesti inainte sa o faci...Dar in practica, da, cand iti inseli partenerul ai mustrari de constiinta!
anonim_4396 întreabă: