anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand moare cineva apropiat ce inseamna?

12 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Nu inseamna nimic.Inseamna doar ca atata iau fost zilele si ca nu mai e nimic de facut, doar sa te resemnezi.

| hândel a răspuns:

Ca inceteaza sa mai existe. Ramane doar amintirea-n poze, inregistrari video, audio, raman gandurile sale scrise, faptele sale bune-rele,... si mai inseamna un gol care ramane mereu in suflet, ca un turn la care constructiile sau oprit brusc, si in timp ce tu te inalti, el ramane in urma, din ce in ce mai greu sa-l vezi. Incet, incet sfaramandu-se, pana intr-o zi cand iti vei aminti de el doar din poze. Asta-nseamna pentru. mine.

cami
| cami a răspuns:

Nu are nicio semnificatie dpdv stiintific. Pur si simplu, organismul lui a cedat. Incearca sa porti putin doliu, nu mai dansa, mergi la Biserica, pune-o lumanare, da-i de pomana... Dumnezeu sa-l odihneasca!

| Psihoyounger a răspuns:

Nu inseamna nimic special. Doar ca suferibig grin

Psihoyounger

| nehirerdogan a răspuns:

Nu inseamna nimic special doar ca suferi foarte mult deoarece este cineva apropiat la care presupun ca tii foarte mult ca si eu am trecut prin asa ceva ca mi-au murit cativa apropiati si nu mi s-a intamplat nimic si nici nu inseamna nimic

| marsy a răspuns:

Inseamna k moare si o mica parte din tine. sad groaznik :p

| eu_3271 a răspuns:

Inseamna ca s-a dus

| dinamo a răspuns:

Sincer, atata i-a fost viata. Dumnezeu ia de langa noi pe acei oaamneni de care are nevoie sau care sunt poate atncea mai bine pregatiti. Da decat sa ceri sfaturi de genu asta pe TPU mai bine intreaba un preotwinking Condoleante daca a fost apropiat tie!

| ViVi a răspuns:

Daca vrei stiintific nu stiu dar familiar e foarte greu mai ales daca ai iubit aceea persoana ....asa e cursul vietii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna ca familia aceea o sa stea foarte prost din punct de vedere financiar, inmormantarea, pomeni peste pomeni...aiureasad.

P. S:Sincere condoleante!happy

| alina♥ a răspuns:

In vis? nu stiu sigur.pe mine ma ingrozeste gandul ca sa moara cineva din familie. dar sa mai si visez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inseamna foarte mult pentrut acea persoana care pierde o ruda foarte foarte apropiata. De exemplu eu mi-am pierdut bunicul la care tineam foarte mult la el in zilele craciunului. Voi cum v-ati simti sa pierdeti o ruda in ziua de creciun? astept sa raspundeti

Întrebări similare