Pai mai intai trebuie sa ne cunoastem, nu ne aruncam in relatie din prima. Daca e vorba de o prima intalnire ca sa ne cunoastem in general ma intereseaza sa fie politicos, amabil, sa avem subiecte de conversatie, sa imi povesteasca despre el, sa ma faca sa rad. Prefer o intalnire la care facem ceva distractiv decat o cina in oras deci puncte in plus daca vine cu o idee pentru asa ceva. Daca e vorba de relatie e mult mai complicat - as vrea sa pot sa spun ca iubirea e tot ce conteaza dar din pacate viata mi-a dovedit ca nu e mereu asa. Deci probabil gandirea si stilul de viata sunt cele mai importante. Aspectul conteaza dar aici ma refer la felul cum se imbraca si cum se ingrijeste decat despre frumusetea fizica. Inteligenta - am mai spus ca e un termen pe care il consider foarte vag. Gradul profesional nu prea ma intereseaza.
Bărbații după ce că sunt niște ratați idioți la 28 - 30 de ani mai sunt și analfabeți.
Mai rău e că ratații ăștia analfabeți nici măcar nu își dau seama cât de idioți sunt în fața femeilor.
Din cauza ca refuza sa vada realitatea. Ele tot cred ca pot intra intr-o competitie cu alea de 18-25. Nu inteleg ca oricat de machiate ar fi si cat ar trage la sala nu se pot compara cu alea. Eu sunt un simplu muncitor in fabrica, cu un aspect avrege. Sunt foarte sincer cu mine insumi si nu am pretentii ridicole, imi doresc una tot de acelasi nivel cu mine, nu vreau sa fie frumoasa sau sa aiba nu stiu ce job. Sa fie loiala si sa aiba un suflet bun. Dar elenaplica dublu standard, isi doresc cel mai bun barbat chiar daca ele nu sunt nici pe departe cele mai bune femei. Sau poate ma insel eu, si de fapt conteaza personalitatea si inteligenta : ) : )
1 aspectul fizic
2 banii
3pozitie sociala
Atât! Aspectul fizic te ajuta sa faci sex, oricat de prost ai fi ca barbat. Si cea mai cu nasu pe sus femeie o ia randaua cand vede un barbat frumos. Ca frumusețea nu o sa te ajute pe termen lung, asta-i alta poveste.dar ala prost si cu personalitate zero, 0, nada, va face sex, nu tu cu personalitate. Femeilor nu le pasa de personalitate. Banii, femeile iubesc banii, si sunt dispuse sa faca orice pentru ei. Banii inseamna resurse, iar femeile sunt programate sa se combine cu tipul cel mai potent financiar. Nimic nu s-a schimbat. Acum 15000 de ani femeia alegea barbatul care era in stare sa aduca cea mai buna prada. Si este si normal pentru ca va avea copii cu potentialul partener. Este simplu ca buna ziua. Femeia trebuie sa fie frumoasa, tanara si cu o reputatie buna si poate si are dreptul sa isi doreasa un barbat frumos si bogat. Problema apare cand si alea avrege sau below avrege viseaza la acelasi barbat, dar asta-i alta poveste. Pozitia sociala inseamna respect iar respectul inseamna putere si puterea ofera protectie. In mod natural femeia isi doreste sa aiba cel mai bun protector langa ea, lucru firesc. Asa fumctioneaza realitatea. Nu da nimeni nici un pisat pe personalitate sau ca ai tu sufletul bun, nu mai lasa blue pill sa te manipuleze. Nici nu te mai lua dupa sfaturi de la fete, pentru ca ele iti spun de personalitate, inteligenta si blah, blah, blah, dar tot ele au un iubit chad sau bogat. Nu imi vine sa cred ca mai exista barbati care sa creada in chestii de genul. Din cauza ca exista prea multi simpi in lume, toate urâtele, fara scoala care lucreaza pe minimul pe economie ( daca lucreaza), au pretentii de printi frumosi si bogati.
E de gandit raspunsul tau
Asta e ca si cu baietii buni
Vezi sa nu primest ban. Pt ca sa iti explic o treaba, daca tie nu iti place de o tipa ca este grasa, inseamna ca esti phatophobic si faci body shaming, daca unei tipe nu ii place de de tine ca esti mic de inaltime, atunci este doar o preferinta. Daca ea lucreaza la mega pe 2000 ron, este o fata harnica si muncitoare, daca tu lucrezi la mega pe 2000 ron, esti un ratat care nu are ambitie in viata. Daca ea are bodycount 50+, inseamna ca doar a experimentat si si-a trait viata, daca tunai bodycount 50+ esti un nenorocit care doar a profitat de femei inocente si naive. Sau daca esti de acord cu ce scriu eu aici, inseamna ca esti un misogin si un incel. Bro, sti bine in ce lume traim
unul0123456789 întreabă: