| taineamea a întrebat:

Cand o femeie recunoaste si ii cere iertare unui barbat pentru o greseala facuta fata de el inseamana ca este o persoana slaba sau puternica?

45 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Inseamna ca este o persoana inteligenta si nu in ultimul rand, diplomata!

| harciog a răspuns:

Unde naibii ai auzit de femei slabe in sensul asta? Face parte din planul ei si e pura manipulare pentru partener.Sa-mi bag picioru'daca n-am dreptate ca este in stare sa se manipuleze si singura numai sa-i reuseasca planul.O subestimezi rau de tot fratioare si nu-i bine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Ba nu-i adevarat. eu daca gresesc imi cer scuze, cel mai sincer posibil ca n-am ce sa mai manipulez, oameni buni, deja detin puterea. iar dac vreau bani ma uit la el cu fata de criminal direct, nu trebuie sa manipulez nimic. rolling on the floor

| taineamea explică (pentru harciog):

De ce crezi ca incearca sa manipuleze? Nu toate fac asta, sunt unele care gresesc si n-au niciun astfel de gand.

| harciog a răspuns (pentru taineamea):

Sa-ti spun ceva, a gresi poti foarte bine s-o recunosti si prin fapte nu sa-ti folosesti teoriile de vulpita.Prima mea sotie afirma ca trebuia sa-mi spuna ceva dar il lasa pe taica-su ca el formula altfel.Adeca ei vroiau sa-mi serveasca formule.Pentru mine nu exista femeie fara un plan,fara o premeditare, oricit de urita si oricit de proasta vrea sa fie crezuta, dar nu exista.

Eu nu m-am referit la "teorii de vulpita" laughing ci ca atunci cand femeie recunoaste greseala facuta, sa si faca ceva in sensul sa o indrepte si aici sunt incluse si faptele nu doar vorbe si cel mai important sa invete din aceasta greseala. Nu e bine niciodata sa implici si o alta persoana intr-un cuplu. Te las cu parerea ta si nu te voi contrazice, dar as putea sa spun acelasi lucru si despre barbati.

Ar fi valabil si pentru ei.Problema este ca, daca consider ca am ce invata de la un om (exclusi aia cu care am incheiat acte pe la diferite primarii), reusesc fara prea mari eforturi sa ramin in preajma lui chiar fara sa ma ierte.Nu-mi va da ce am nevoie in materie de cunostinte, de trairi, atunci voi fura observindu-l.Despre cereri de iertare formulate nu am nevoie poate pentru ca nici eu nu le folosesc.

Si daca n-ai posibilitatea sa mai ramai in preajma acelui om? Daca el/ea te indeparteaza si astfel chiar nu ai cum sa inveti ceva de la el furand observandu-l? Nu folosesti cereri de iertare dar iti recunosti greseala si esti capabil sa ierti o persoana care iti greseste si iti recunoaste?

Ma sint de acord si cu tine dar daca-i femeie n-as vrea cuvinte de iertare pentru ca mi-ar activa latura sensibila si n-as mai fi in stare de nimic.Mi-ajunge sa-mi zica; -Tragemi-o.Si eu sa o fac cu toti dracii de care-s capabil.

Si daca tu deja ai indepartat-o de tine si ea sa zicem doar prin mesaj si-ar cere scuze ai vrea tot asa sa-ti spuna ca sa i-o tragi? Acuma depinde si de orgoliul tau...

Tu,scuza-ma ca-ti zic, dar vrei sa ma faci sa cred ca ti-ai tras-o vreodata prin mesaje, la telefon sau la web? Si eu am facut-o dar nu mai "tin minte"ca eram beat.

laughing Nu, in niciun caz nu vreau sa te fac sa crezi ceva ce nu s-a intamplat.

E bine, incepusem sa intru la idei in legatura cu virsta ta.(Sa ne facem ca nu ne cunoastem)

| Leon a răspuns (pentru harciog):

Nu ca ar fi treaba mea sau ca as vrea sa fac persoanele de sex feminin participante la discutie sa se simta in minoritate, dar principiul pe care il expui mi se pare foarte prezent in multe situatii. N-am nimic cu femeile, de fapt n-am nimic cu nimeni, dar ai o 'filizofie' de viata destul de bine pregatita. Numai bine my friendwinking

| cuvant a răspuns:

NU poti spune ca e slaba sau puternica deoarece a face asta inseamna a fii uman. Doar orliile feminine sau masculine au dezvoltat ideea esti slab daca ceri scuze. Nu taineamea, a face lucrul e normal deoarece de aici se despart multe cupluri. Daca toti vrei sa aleg una dintre ele eu as alege puternica deoarece e morala si stie ca e gresit. Conteaza sa nu se lase manipulata de aici incolo

| Liviu a răspuns:

Este o persoana foarte puternica.
A admins ca a gresit, a recunoscut totul.
Nu este slaba, din contra este o persoana deosebita.
Nu te lua dupa lumea care a spus ca ' e slaba' daca a recunoscut.
o relatie de iubire se bazeaza pe incredere din ambele partihappy
Bine, asa ar fi normal (acum nu stiu cate cupluri aplica regula asta.)

| Leon a răspuns:

Depinde de context. Ce greseala ai facut?

| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Buna!
Exiasta mai multe puncte de vedere, dar depinde si ce fel de greseala a facut si cui ii recunoaste.Eu una cred ca fiecare persoana este si slaba si puternica,pentru ca asa sunt oamenii.Dar mai cred ca este puternica pentru ca recunoaste si nu se lasa daramata de greseli, adica daca recunosti greseala esti cu un pas mai aproape de a accepta ca ai facut-o si ca inveti din ea sau ca ti-o poti indrepta.
Acum depinde de fiecare, dar daca iti recunosti greseala trebuie sa o faci bine:o recunosti dar parca tot lui ii apartine vina.Si asa nimeni nu va sterge cu tine pe jos.(Ma refer la baieti).

| taineamea explică (pentru SingleStarOnTheSky):

Buna! Exista barbati carora daca le recunosti ca ai gresit cu ceva fata de ei nu apreciaza si oricum considera ca gresesti chiar si atunci cand nu o faci, eu am trecut prin asa ceva. Cel mai bine este sa-ti recunosti greseala, sa o indrepti si cel mai important sa inveti din asta asa cum spui si tu; marea majoritate raman din pacate doar la stadiul de a-si recunoaste greseala.

| SingleStarOnTheSky a răspuns (pentru taineamea):

happyIntr-adevar mai exista si asemenea persoane.Insa tot ce conteaza este sa faci ceea ce este bine, astfel nimeni nu te acuza de nimic si tu stii ca ai facut ce trebuia si ca nimeni nu te va arata cu degetul cand mergi pe strada.

| MasterYoda a răspuns:

Vezi ce zice cantarul...

| Raniia a răspuns:

Intotdeauna trebuie sa fim gata sa trecem cu vederea imperfectiunea. Daca o tinem mortis, ori perfectiunea ori nimic, vom ramane cu nimicul.Trebuie sa fim dispusi sa iertam! Pana cand nu iertam, inimile noastre zbuciumate nu-si vor gasi linistea.Deci iertarea nu este un sentiment, ci o hotarare tainica a inimii acelei femei.

| taineamea explică (pentru Raniia):

Intotdeauna trebuie sa iertam! In primul rand pe noi insine ca gresim si ceilalti pe noi. Dar exista barbati care nu iarta o femeie nici pentru o greseala mica si inofensiva facuta neintentionat. Eu una ma gandesc cum poate fi sufletul persoanelor care nu iarta pe cei din jur atunci cand fac tot posibilul dupa recunoasterea greselilor sa le indrepte? Probabil ca inconjurat de intuneric, nelinistit si vesnic cu intrebari...

| jjijnbbhfsrt a răspuns:

Cand o persoana recunoaste ca a gresit da dovada de tarie de caracter, evident ca doar oamenii puternici isi pot recunoaste greselile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apreciez si cataloghez ca femeie puternica, in conditiile in care greseala recunoscuta nu se repeta, nu devine un obicei.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, voi de unde scoateti asta ca daca cineva isi cere scuze este foarte slab? eu n-am ce cauta de vorba cu oameni care gresesc si nu-s in stare sa-si ceara scuze. a gresit, ce tot atata discutii si parlamentari?! si barbat'miu cand incearca sa ma duca cu vorba (incerca, acum s-a obisnuit si el ca nu-i merge) si se punea-n gura cu mine cand eu stiam 100% ca am dreptate, a zburat pe usa afara de nu stiu cate ori. cum adica e slaba, dar e mai bine sa te trateze ca pe un idiot cand stie ca de fapt ai dreptate? ai gresit, o rezolvi ce asa mare branza si slabiciune? auzi, slabiciune? aia-i tarie de caracter, sa-ti poti calca pe mandrie ca sa rezolvi poblema pe care ai creat-o.

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma,ce vrei tu, daca ea vrea s-o creada slaba? Ce, n-are voie?

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Ha ha ha! Uite-asa, na!

| taineamea explică (pentru anonim_4396):

Asa cum am explicat si mai sus am specificat acesti doi termeni "slaba" si "puternica" pentru ca am observat ca asa gandesc marea majoritate. Stii ca mai exista fie barbati fie femei care considera mereu ca au dreptate si te acuza pentru orice si atunci cand gresesti si atunci cand nu; iar atunci cand gresesti cu adevarat fata de el/ea si recunosti nu apreciaza. Eu una spun asta din propria experienta cu un barbat.

| Leon a răspuns (pentru harciog):

Lolwinking

| hunterpainting a răspuns:

Puternica.

| JamilaGizeh a răspuns:

Puternica ...pentru ca are curajul sa isi recunoasca greselile.

| Rebecca009 a răspuns:

Este o persoana slaba! Nu pentru ca isi cere iertare ci pentru ca a GRESIT

| taineamea explică (pentru Rebecca009):

Inseamna ca toti suntem slabi pentru ca nu exista persoana care sa nu greseasca. Nimeni nu este perfect! Inseamna ca si un barbat care greseste este slab. Oricum nu exista barbat sau femeie cae sa nu greseasca. Tu ca femeie n-ai gresit niciodata fata de un barbat sau crezi ca nu o sa gresesti niciodata? Nici macar cu o minciuna nevinovata? Mai gandeste-te!

| Leon a răspuns (pentru Rebecca009):

As putea spune chiar impresionant. Bv!

| iluminous a răspuns:

Ce ma amuza raspunsurile"SLABA"laughing)cum sa poti gandi asa ceva? in fine.o femeie sau barbat care recunoaste ca a gresit si cere iertare, este o persoana care are un caracter si o demnitate de mare valoare. oameni cu principii si plini de moralitate, ceea ce putini mai exista in timpurile noastre.asa ca tot respectul pentru cei care cer scuze si recunosc

| taineamea explică (pentru iluminous):

Am dat de ales intre aceste doua variante pentru ca asa am observat ca gandesc marea majoritate despre persoanele care-si recunosc greselile. Sunt de aceeasi parere cu tine ca din pacate sunt tot mai putine persoane cu demnitate, principii si caracter in zilele noastre.

| ritza200 a răspuns:

Buna... inseamna ca este o persoana slab dar buna de incrdere in iubire... daca esti fata intelegi daca esti baiat nu prea intelegi. funda

| Tudorand a răspuns:

Inseamna care are cei 7 ani d`acasa.

| taineamea explică (pentru Grigorescu_Laurentiu_1996):

Scuza-ma dar ce legatura are intrebarea mea cu a ta sau cu raspunsul pe care l-ai primit? Sa nu-mi spui cumva ca tu crezi ca o persoana care greseste si-si recunoaste greseala n-are incredere in ea!

| GlamorousGirl111 a răspuns:

Slaba.se lasa la picioarele lui ceea ce e un lucru jenant

| taineamea explică (pentru GlamorousGirl111):

Tu daca gresesti fata de un barbat nu-ti recunoasti greseala niciodata?

| EverNeverEver a răspuns:

O persoana puternica si curajoasa pentru ca nu toti putem sa ne asumam greselile

| Isa_Denn_1996 a răspuns:

Inseamna ca este o persoana puternica.
Nu ii e teama sa isi exprime sentimentele, isi asuma riscul si stie ce vrea.

Întrebări similare