| taineamea a întrebat:

Cand o femeie recunoaste si ii cere iertare unui barbat pentru o greseala facuta fata de el inseamana ca este o persoana slaba sau puternica?

45 răspunsuri:
| SingleStarOnTheSky a răspuns (pentru taineamea):

happyIntr-adevar mai exista si asemenea persoane.Insa tot ce conteaza este sa faci ceea ce este bine, astfel nimeni nu te acuza de nimic si tu stii ca ai facut ce trebuia si ca nimeni nu te va arata cu degetul cand mergi pe strada.

| taineamea explică (pentru harciog):

Si daca n-ai posibilitatea sa mai ramai in preajma acelui om? Daca el/ea te indeparteaza si astfel chiar nu ai cum sa inveti ceva de la el furand observandu-l? Nu folosesti cereri de iertare dar iti recunosti greseala si esti capabil sa ierti o persoana care iti greseste si iti recunoaste?

| harciog a răspuns (pentru taineamea):

Ma sint de acord si cu tine dar daca-i femeie n-as vrea cuvinte de iertare pentru ca mi-ar activa latura sensibila si n-as mai fi in stare de nimic.Mi-ajunge sa-mi zica; -Tragemi-o.Si eu sa o fac cu toti dracii de care-s capabil.

Si daca tu deja ai indepartat-o de tine si ea sa zicem doar prin mesaj si-ar cere scuze ai vrea tot asa sa-ti spuna ca sa i-o tragi? Acuma depinde si de orgoliul tau...

Tu,scuza-ma ca-ti zic, dar vrei sa ma faci sa cred ca ti-ai tras-o vreodata prin mesaje, la telefon sau la web? Si eu am facut-o dar nu mai "tin minte"ca eram beat.

| Liviu a răspuns:

Este o persoana foarte puternica.
A admins ca a gresit, a recunoscut totul.
Nu este slaba, din contra este o persoana deosebita.
Nu te lua dupa lumea care a spus ca ' e slaba' daca a recunoscut.
o relatie de iubire se bazeaza pe incredere din ambele partihappy
Bine, asa ar fi normal (acum nu stiu cate cupluri aplica regula asta.)

laughing Nu, in niciun caz nu vreau sa te fac sa crezi ceva ce nu s-a intamplat.

| taineamea explică (pentru Grigorescu_Laurentiu_1996):

Scuza-ma dar ce legatura are intrebarea mea cu a ta sau cu raspunsul pe care l-ai primit? Sa nu-mi spui cumva ca tu crezi ca o persoana care greseste si-si recunoaste greseala n-are incredere in ea!

E bine, incepusem sa intru la idei in legatura cu virsta ta.(Sa ne facem ca nu ne cunoastem)

| MasterYoda a răspuns:

Vezi ce zice cantarul...

| Leon a răspuns (pentru harciog):

Lolwinking

| Leon a răspuns (pentru harciog):

Nu ca ar fi treaba mea sau ca as vrea sa fac persoanele de sex feminin participante la discutie sa se simta in minoritate, dar principiul pe care il expui mi se pare foarte prezent in multe situatii. N-am nimic cu femeile, de fapt n-am nimic cu nimeni, dar ai o 'filizofie' de viata destul de bine pregatita. Numai bine my friendwinking

| Leon a răspuns (pentru Rebecca009):

As putea spune chiar impresionant. Bv!

| Leon a răspuns:

Depinde de context. Ce greseala ai facut?

Întrebări similare