| doctoru_5476 a întrebat:

Cand o sa constientizeze ca viata nu-i chiar roz precum crede ea. La prima confruntare cu o situatie ceva mai dificila, care necesita prezenta unei persoane iscusite, in acest caz fiind parintii.

Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

Daca este inca infierbintata nu va realiza DAR cind va deveni mama si va pati la fel poate atunci se va gindi.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cand o sa dea cu capul de ambele praguri, cel de sus si cel de jos. Se pare ca nimeni nu vrea/nu poate sa invete din greselile altora, unii din din cele ale lor.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Las-o să experimenteze singură.
Ajunge, ne-ai obosit pe noi dar pe ea de atâția ani!
Pa, pa.

| Delia a răspuns:

Trebuie doar sa ai rabdare pentru ca sigur va veni si momentul acela.Pana atunci las-o sa inteleaga pct tau de vedere si sa-ti oferi oricand disponibilitatea de a o primi inapoi.Doar asa poate renunta la baiatul acela, daca are certitudinea ca parintii o vor ierta si primi inapoi casa.

| luiza a răspuns:

Iti urmaresc de ceva vreme postarile si am ajuns la concluzia ca fiica ta se considera mare si tare si doreste sa-si construiasca singura viata. a gasit un barbat care sa o si ia de langa voi. stiu ca iti este greu dar invata sa accepti treaba asta, incearca sa te impaci cu fiica ta, pentru ca sa aveti o relatie oarecare. Noi parintii vrem sa ne protejam copii "sa nu sufere" si incercam sa le dam sfaturi pentru asta, unii dintre copii ne asculta altii prefera sa dea singuri si sigur cu capul. Pe acestia din urma ar trebui sa-i lasam sa o faca, dar sa-i iubim indeajuns de mult incat atunci cand o fac sa nu le scoatem ochii cu "ti-am spus eu", ci sa le intindem mana iubitoare a parintelui si umarul nostru ocrotitor pe care sa poata plange. Cred ca pot sa te consider un astfel de parinte avand in vedere ca suferi atat de mult din cauza plecarii fiicei tale. Iti urez sa poti trece peste plecarea ei si sa poti sa gasesti o cale de a te impaca cu ea, chiar si asa plecata de acasa. Ai sa vezi ca si tie iti va fi mai usor si si ea va sti ca parintii ei o iubesc indiferent de greselile facute. Bafta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind n-o s-o mai manince, din cauza batrinetii doctore ce naibii...

| linda_9157 a răspuns:

Sunt hormonii, n-ai ce face.