| 678Andrei a întrebat:

Când sunt singur in camera si stau la calculator fratele meu intra si insista sa stie ce fac si la ce ma uit, eu ii spun ca trebuie sa-mi respecte intimitatea dar el insista neaparat sa-mi stie secretele, e bine ce face sau greseste?

4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Greseste.
Nimeni nu trebuie sa stie ce faci tu la pc.
Nu-l lasa, pentru ca mai tarziu te vei simti frustrat pentru ca ai fost slab si l-ai lasat.

| Felissa13Eden a răspuns:

Poate are impresia ca ti s-a intamplat ceva.Incearca sa fii rational cu el, sigur tine la tine si vrea doar sa te protejeze.
Sincer, are dreptate, netul e plin numai de porcarii in ziua de azi, nu te mai ajuta la nimic.

| D3I3 a răspuns:

Sora mea geamana face fix la fel laughing Dar nu ma prea deranjeaza, numai cand trimit mesaje private o rog sa ma lase putin.
Poti sa il ocupi pe fratele tau cu ceva in timp ce stai tu la calculator. Daca e pasionat de jocuri de logica sau/si are un spirit competitiv spune-i ca nu va putea niciodata rezolva asta ( ceva complicat poate fi, un rebus sau un cubic rubic etc.) Sau daca este pasionat de sport aranjeaza.i cu prietenii un meci de fotbal, tenis pe afara.etc.

| 678Andrei explică:

Nu vreau sa-mi stie secretele pentru ca mi-e teama ca ma judeca pentru ca el e fratele mai mare si mereu rade de mine si ma enervează