Hmmm...baietii,repede cu raspunsul! Dupa mine, cred ca nu trebuie sa ai o tehnica anume...conteaza ce simti in acel moment... daruie-te cu totul cand iubesti, fa-l pe iubitul tau sa te simta cu totul alaturi de el, iar mainile isi vor gasi singure drumul pe trupul lui...
Mangai, alinti, dezmierzi fata, parul, ceafa, etc, si numai daca se potiveste... incerci si mai jos! Dar cu mainile spala-te ca lumea!, nu dupa ce ati umblat cu bani, kei, clantze si alte surse de contaminare! Invatati ARTA PETTINGULUI! E material stup, pe net! Si mai luati "Libertatea" de azi, are un supliment EROTIC SPECIAL DEDICAT P R E L U D I U L U I! SUCCES!
Pai depinde se scop. Daca vrei sa-l exciti doar asa ca sa faca pe el spre distractia ta, e una si daca vrei sa faci dragoste cu el e altceva si asta cred ca o poti face prin exercitiu ca nu toata lumea se excita la fel. Nu-l excita insa prea tare ca s-ar putea sa ramii tu cea nesatisfacuta.
Pei cred k al trebui sa-l alinti, sa-l mangai.pe ceafa pe piept si mai ales pe fata.
Vreau sa va intreb si eu cum e sa saruti daca ai emotii pentru ca eu nu am facut-o si vrau sa incerc si am nevoie de niste propuneri de la nuste fete de 12-13-14-15-16-17-18-19 ani...baiatul care este iubitul meu si suntem indragostiti unul de altul. el a mai facut-o si mi-a propus sa o facem dar eu nu am curaj si ca sa imi intrc curajul ce trebuie sa fac? ()?!?!?!?!? va rog frumos sa imi dati un raspuns cat mai repede!?