Stiu cum e din pacate nu poti face nimic, daca deja e cu altcineva...nici sa te combini cu cineva doar ca sa ii arati ca esti "bine" nu e bine! De ce sa demonstrezi cuiva ceva cand poti in timpul acela sa inveti sa nu iti mai pese. Blocheaza persoana respectiva pe facebook, daca crezi ca asta vrei. Si nu uita: daca e cu altcineva, nu te-a iubit!
. oare e un capat de lume? erai sigur ca ea este cea pe care o cauti /? Capulsus.si nu uita ca nu s au terminat fetele.ok
Se intampla acest lucru daca exista pareri de rau si iubire...E ceva normal pe care fiecare dintre noi am trait-o cel putin odata in viata.In acelasi timp daca inca o/il iubesti se presupune ca ii doresti tot binele din lume deci ar trebui sa existe si o doza(mica intr-adevar) de bucurie pentru fericirea persoanei iubite.
Fix asta mi s-a intamplat mie acum.Fac tot ce pot sa trec peste despartirea de iubitul meu, si chiar ma simteam bine de o saptaman incoa pana acum 10 minute cand am intrat pe facebook si am vazut fara sa vreau o poza cu el si deja mi-a pierit zambetul de pe fata mi-a stricat tot. I-am dat blocare in a 2-a secunda :*
Mda si eu la fel...Fix acum vreo 10-20 de min am vazut-o si nah...Mi s-a luat cheful. Love is PAIN, PAIN is love.
Fa-ti o prietena mai frumoasa ca fosta si o sa aiba ea sentimentul asta
anonim_4396 întreabă: