Nu l-am lasat sa-si dea demisia cand a vrut. Mi-a fost teama, mai ales ca de-abia ne descurcam cu banii si nu stiam daca isi va gasi cu usurinta un nou serviciu. Nu cred ca m-a iertat cu adevarat, si acum de cate ori are mari probleme la serviciu, ma blameaza.
Gresala mea a fost ca am fost geloasa pe o colega de-a lui. Dar nici macar nu aveam motive. Intr-un final mi-am dat seama si el m-a iertat
Am gresit in relatii atunci cand am inselat.imi dau seama acum ca nu am fost prea matura.
am fost iertata.de fiecare data
Greseala mea a fost ca am vb cu un baiat si nu era casatorit dar avea un copil.bineinteles k nu am stiut din prima. dupa aproape 4 luni am aflat si m-am despartit de el el neavand nimic in comun cu mama copilului.nici in ziua de azi nu m-a iertat
Atunci cand m-am combinat cu altcineva, avand prieten, si am facut dragoste cu el, apoi acesta a aflat ca eu eram cu altcineva, cu care am ramas si ma iertat, iar cu fostul adica cu cel care am facut dragoste ultima dta, nea m despartit, iar acum am ramas dusmani.deci m-a iertat actulul iubit
prettygirl_2157 întreabă:
minnie91 întreabă: