| raisssa a întrebat:

Care a fost cel mai greu/dificil moment din viata voastra?

Răspuns Câştigător
| max_4494 a răspuns:

Momente de cumpana avem cu toti, chiar daca nu recunoastem.Este chiar dificil sa faci o ierarhie pe tema asta.Pentru mine cel mai greu moment al vietii a fost cand, imi pierdusem speranta de a mai rezolva un lucru important.Resemnarea in fata esecurilor sau in fata unor obstacole este cumplita.Iti pierzi increderea in tine, te simti singur si abandonat de soarta sau prieteni, pierzi vointa de a lupta.Numai credinta te mai poate scoate din asemenea stari si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a redat placerea de a trai. A fost greu de suportat si imposibil de explicat. Dar a trecut si am invatat un lucru simplu:viata are si greutati. Ce nu te omoara te intareste!

15 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Momentul de la sfarsitul liceului cand a trebuit sa aleg o cale in viata.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Atunci când am pierdut-o pe mama, anul trecut în noiembrie.
Este o durere care nu se poate descrie, usucă sufletul și îți este cumplit de frig în lume ta.

Pa, pa.

| Alisa a răspuns:

Sincera sa fiu nu as putea sa zic ca a fost doar unul singur. Unul dintre ele a fost acela cand a trebuit sa iau o decizie care mi-a schimbat viitorul, acela de a veni in alta tara si sa las in urma tot ceea ce iubesc, caci nu este asa usor sa traiesti intr-o alta tara, sa iei totul de la inceput, lume noua, totul nou. Am plans 6 luni zi si noapte si aveam momente cand ziceam ca nu mai pot, ca las totul si plec, dar incet, incet mi-am revenit. Si inca unul ar fi acela ca eu cu mama suntem ca doua straine (imi este foarte greu si mereu sper ca poate intr-o zi va fi bine). SI cu siguranta vor si momente mult mai grele in viata, dar cu incredere si credinta in Dumnzeu, luptand pentru ceea ce vrem vom reusi, si vom trece cu bine peste oricat de greu ni s-ar parea atunci, in momentul respectiv, caci mai devreme sau mai tarziu totul se rezolva.
Numai bine!

| elyssa20 a răspuns:

Pai cel mai dificil si dureros moment a fost cel in care am aflat ca sora mea sufera de cancer. pur si simplu ti se sfasie inima cand sti ca nu ai cu ce sa o ajuti. pupici.

| KellyGreen a răspuns:

Teza la mate, ora de fizica funda?///

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Consider ca fiecare om trece prin momente dificile in viata, dar pe care trebuie sa le infrunte si sa le depaseasca.si eu am avut multe intamplari neplacute ce mi-au provocat suferinta, insa cea care mi-a marcat cel mai mult sufletul si mintea a fost in momentul in care mama mea lucra in germania; intr-o zi i s-a facut rau si a fost operata pe creier, a fost o minune ca a supravietuit. cel mai grav lucru este ca eu fiind cea mai mica nu m-au anuntat, am aflat din intamplare si nu am putut sa dorm cateva nopti, nu mai voiam nici sa manank. doream doar sa fiu singura sa plang si sa ma rog ca mama sa traiasca. din fericire dupa operatie (care pot sa zic ca a fost f complicata) s-a intors acasa, insa acum ii multumesc lui dumnezeu ca nu a ramas paralizata ( a trecut si peste asta). in acest moment are un tub (din creier pana in stomac) si prin care elibereaza lichidul ce se acumuleaza.
pentru mine a fost cea mai grea etapa a vietii. tinand cont ca atunci aveam cam 13 ani aceasta intamplare m-a marcat pentru ca am devenit mai realista, m-am maturizat fara voia mea, insa poate este mai bine asa, sa stiu sa infrunt situatiile neasteptate ale vietii.

| andrei a răspuns:

Din istoria indepartata sad cand mia muirt bunicacrying
Din istoria apropiatacrying cand am aflata ca fata de care imi place ii palce de aldticeva chair daca ieseam impreuna peste tot si tot vroia sa stea in bratele mele...si ei ii palcea de unu de la 600 km distatnasad

| hax0r a răspuns:

Nasterea. si nici macar nu-s femeie

| Patriii a răspuns:

Sincer nu imi amintesc, dar stiu ca au fost cateva, cred ca... oricat de imatur ar suna, atunci cand baietii care imi placeau nu ma prea bagau in seama, sau cel putin nu in felul in care vroiam, si ar mai fi unul, foarte dureros, atunci cand mi-am piedut cel mai bun prieten. Aaa si cand s'au despartit cei de la RBD, si daca as tot sta mi'as tot aminti, asa ca va laslaughing

| DonAnonymius a răspuns:

Cel mai greu va fi cand va trebui sa zici da in fata preotului. Dar acum nu prea am avut "momente dificile".

| anonymus12345 a răspuns:

Pai.cand a pierdut mama mea sarcina sad.

| bianka_6461 a răspuns:

Eu am avut mai multe
1. cand i-am strivit fratelui meu degetul in usa
2. cand a baut catelusa mea benzina si era sa moara
3. cand a murit motanelul meu

| xNoOLiMiTsX a răspuns:

Cand a murit varul meusigh in trecutcrying

In prezent ca m-am despartit de iubitul meu.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand mi-am dat seama ca o sa fiu burlac pe viata dar acum ma adaptez si chiar daca ma simt rau mai sunt momente care rad cu colegii de muncawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand mi-au murit ambii bunicii in aceiasi zihappy
Unul dupa altul la o distanta de 6 orehappy
Prima data bunicu' si de suparare si bunicahappy