| Karol_5040 a întrebat:

Care ar fi fraza ce ar da dovada de incredere intr-o relatie nou creata?

9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

@Karol,
Sa fim seriosi! Nici macar speculatorii de sentimente, oricat de geniali ar fi, n-au inventat "fraza " miraculoasa CARE SA CERTIFICE INCREDEREA!

| Bacemi a răspuns:

Stiu ce vreau. Te vreau pe tine.

Aceasta este cea mai mare forma de incredere. Increderea pana la naivitate.Increderea pana la scopul final al existentei noastre.

Dar de la o certitudine si incredere graita pana la una retraita e cale lunga. In primul rand cam nimeni nu stie vrea in zilele noastre. Nu avem planuri de viitor, ceva pe termen lung. Cautam recompensa imediata.

In cazul in care increderea este naturala si reciproca nu e nevoie de incredere, aceasta face parte din procesul competent inconstient. Respectiv, ce apare la suprafata trebuie sa fie doar o asigurare ca nimic nu s-a schimbat( comunicare fratilor, comunicare). Daca vorbim despre incredere, nu mai vorbim despre o relatie si despre viitor. Daca vorbim despre asigurarea increderii, acesta este fundamentul principal.

Referitor la procesul competent inconstient in ce priveste increderea si iubirea, asta face diferenta intre cei mai mari ganditori ai lumii si restul.

In relatii este avantajos sa nu cauti viitorul. Dar este total gresit sa nu stii daca poate exista un viitor alaturi de o persoana sau nu.

| gigiro a răspuns:

Sper ca am inteles bine intrebarea, sau mai bine zis, dedesubturile ei. Tu ai vrea ca de la inceput, sa se stabileasca o relatie de incredere, daca se poate reciproca, astfel incat sa nu existe nici o umbra de indoiala ca nu esti un baiat serios, care nu minte, care este insufletit numai de sentimente sincere, pure, frumoase, fara ascunzisuri si "cotloane". Poate ti-e teama sau poate ai fost inselat vreodata in asteptari.In general, increderea nu poate fi stabilita printr-o fraza, stii tu vorba ceea:vorbele zboara, scrisul ramane.Intr-o relatie de prietenie, de orice gen, importante sunt faptele si nu vorbele.Bineintelea sa si ele joaca un rol deosebit, daca insa nu sunt insotite si de fapte, nu mai au nici o valoare.Pe langa faptul ca inca de la inceput trebuie sa te prezinti cu sinceritate, cu calitatile si defectele tale, cu aspiratiile si sperantele tale, trebuie sa nu contrazici realitatea. Poti insoti totul si de cateva expresii dragute, magulitoare la adresa fetei. Un mic exemplu, care nici pe departe nu e cel mai bun, dar e bun ca sa te orientezi:" Draga mea, reprezinti pentru mine, idealul de fata, la care am visat intotdeauna.Esti frumoasa si inteligenta, cuminte si. Tin foarte mult la tine, as vrea sa-ti dovedesc acest lucru si crede-ma ca nu te voi dezamagi niciodata. Nu te voi minti, nu te voi schimba cu nimeni alta, vei fi intotdeauna pe primul plan in gandurile si preocuparile mele( in afara de scoala-serviciu). etc, etc. Cam asa ceva, doreste sa auda orice fata.

| roxy_7432 a răspuns:

Increderea implica dragoste, adevar, cunoastere, simtul raspunderii, etc.Acestea presupune timp si multe experiente comune (non-sexuale). Sper sa nu te superi dar pretentiile tale sunt prea mari pentru relatia voastra "nou creata". Increderea este un cuvant foarte pretios, un fundament care se ridica cu multa rabdare si sacrificiu.
Mult succes!

| Karol_5040 explică:

Dificil este ca unul dintre personaj nu este adeptul efuziunilor sentimentale, si se ajungange la ironie dura...

| Karol_5040 explică:

Dragi prieteni, gasesc mult adevar in comenatriile voasrte si va sunt recunoscatoare!

| Kat123456 a răspuns:

Pai karol nu prea este o fraza care sa dea dovada de incredere in schimb daca vrei sa ii castigi increderea partenerei arata-i ca tu ai incredere in ea ca tii la ea foarte mult nu doar prin cuvinte ci prin fapte:d si daca totusi vrei sa incerci o fraza spune-i-o din inima ceva filozof cum ar fi: de cand ai aparut in viata mea a iesit soarele si pe strada mea simt ca daca nu esti langa mine ma pierd te iubesc atat de mult incat nu exista destule cuvinte ca sa exprim ce simt am multa incredere in tine si imi doresc ca pe viitor sa capeti si tu aceeasi incredere in mine sa beneficiez si eu d increderea ta incearca s-ar putea sa mearga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii sincera in gesturi... n-o s ai nevoie de fraza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba increderea se castyga

Întrebări similare