E greu de spus. Este primul barbat cu care am simtit ca vreau sa-mi cresc copiii, ca il consider suficient de bun sa fie tata celor pe care ii voi naste.
Charisma conteaza la inceput pentru ca asta imi atrage atentia.Sex-appeal-lul nu prea.Nu vreau sa fie nu stiu ce frumusete.Educatia joaca un rol esential. Daca nu avem pareri apropiate nu ne putem intelege, detest sa fiu contrazisa mereuX-(. Religia nu conteaza ar fi intreasant un schimb de experienta cu cineva din alta religie.Varsta deocamdata conteaza
Nu e un portret ideal, e o persoana pentru care ajungi sa simti intr-un anume fel incat sa stii ca nu vei mai dori pe altcineva. Varsta si sex-appeal conteaza in mica masura la inceput, dar au rol determinant pentru ca tin de compatibilitate, farmecul personal si educatia sunt cele mai importante si de asta depinde bunul mers al relatiei, religia nu mi-ar afecta probabil decizia - nu sunt in masura sa vorbesc din experienta dar nu e un criteriu pentru mine, cata vreme e vorba de o religie si nu de altceva, iar profesia...ideal ar fi sa permita libertatea dorita.
Portretul? In ziua de azi cel mai mult cred ca conteaza fidelitatea. nimic altceva.
Asa cum este prietena mea :X restul nu conteaza cat timp ne intelegem bine si e totul ok
Barbatul perfect trebuie sa semene cu tine intrutotul, mai putin in privinta sexului. Sa fie ca un frate geaman. Partenerii unui cuplu perfect trebuie sa aiba aceleasi credinte, idealuri si valori, acelasi nivel financiar, aceiasi religie si trasaturi fizice asemanatoare.