| Aditu94 a întrebat:

Care ar fi sansa ca o fata/ un baiat, cu varsta cuprins intre 18-30 ani, sa lege o prietenie de inceput si ceva mai mult pe viitor, in cadrul acestui site "TPU."? ( fara Hate,, vreau doar raspunsuri de bun simt)

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sanse mari nu sant daca nu apari in poza, in schimb, bagi poza cu tine aici si te cauta minorele, functioneaza 100%

| Aditu94 explică (pentru mgtow):

Posibil sa fie asa..doar ca te cauta acele minore..care sunt din alt judet, nici de cum din acelasi loc..si unele sunt puse pe caterinca.

| sabin89 a răspuns:

Şi dacă au trecut de treizeci de ani...De ce faci discriminare? happy

| RAY a răspuns:

Eu spun sa lăsați telenovele sa evoluați și sa căutați ceva real, vorbesc din experienta, fetele vb doar din plictiseala atât, multe au deja iubit în viata reala poate și copii, nu fiți bolovani nu credeți în prosti

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cam aceleasi sanse ca oriunde in online si offline - depinde cine cu cine se intilneste...

| Fatamuntilor a răspuns:

Intotdeuna exista sanse, dar...
Majolitatea sunt minori
Multi sunt,, luati'' au deja o relatie.
Mai mult decat o prietenenie nu cred ca poate fi.

| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde dacă sunt dispuși sa vorbească și dincolo de TPU.

Aș spune șanse de 50% ca nu putem anticipa comportamentul oamenilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe își pun poze cu alte fete în loc sa își pună cu ele, puține sunt care sunt open mind, sunt multe anxioase /speriate de bombe.Dar e posibil sa dai peste una care nu e nașpa, sunt și fete ok printre cele anxioase. Eu îți doresc succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Teoretic nu sunt șanse reale. Practic, cine dorește testează încercând fără așteptări să se extindă în relații din curiozitate și/sau necunoscut. De cele mai multe ori, imaginea expusă pe rețelele sociale e una fictivă și programată individual.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar vrei raspuns la intrebare?

Sansa e nr cazuri favorabile supra nr cazuri posibile.
Cine poate zice cate cazuri favorabile sunt?
Jesus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanse exista daca sunt persoane desponibile pentru asta si mai ales serioase.

| Paul754880338 a răspuns:

Tabloul complet arata putin diferit. Exista la o scara mica un conflict de interese, in cazul prezentat de tine. Site-ul vrea cat mai multi utilizatori, ca astfel sa incaseze banii de la reclame. Daca doi cate doi utilizatorii care au legat oarece relatie aici dispar, afecteaza scopul in sine, adica profitul. Asta inseamna ca site-ul nu va incuraja asta, dar nici nu se poate opune. Odata ce intelegem asta, raspunsul la intrebarea ta e simplu. Nu locul sau site-ul unde cei doi se cunosc conteaza, cum nici regulile subiective nu sunt relevante, atata timp cat cei doi simt compatibilitate si actioneaza cu discretie si decenta in a se cunoaste si a se apropia mai mult.

| Cehoslovacia a răspuns:

Referindu-ma strict la TPU, da am cunoscut cateva persoane si in afara acestui site, chiar ieri am facut schimb de numere cu cineva aici happy
se poate, dar ideea acestui site nu este sa ne imprietenim, combinam sau mai stiu, ci alta, daca se nimereste ca mai multe persoane sa se imprieteneasca, de ce nu? nu vad nimic neobisnuit sa nu discuti daca ai posibilitatea si cu cine in afara TPU.