La bărbaţi 5greşeli, în general
1. Înşelatul/preacurvesc
2. Viciile
3. Lipsa de respect
4. Violenţa
5. Imaturitatea/iresponsabilitatea.
La femei 5 greşeli, în general
1. Cicălesc
2. Viciile
3. Înşelatul/curvesc
4. Lipsa de respect
5. Sensibilitatea/resimte puternic orice impresie fizică sau morală/devin complicate.
Eu nu stiu daca sunt primele 5 greseli dar eu le-as reda astfel: Barbatii= inseala, mint, limbaj si comportament vulgar, violenta fizica, lipsa de responsabilitate, neseriozitate...
Femei=machiaj nepotrivit si excesiv, imbracaminte sumara si provocatoare, minciuna, limbaj vulgar, lipsa de responsabilitate si neseriozitate...
Desigur ca nu toti barbatii si toate femeile se complac cu un asemenea comportament, dar sunt destui/le care se incadreaza in aceste "standarde". In opinia mea ar trebui sa se dea mai multa atentie la asemenea "specimene" si sa li se atraga atentia ca, prezentandu-se astfel ca in "etaloanele" nominalizate, au de suferit pana la urma si ei/ele si ca doar maturizandu-se pot sa se prezinte ca adevarati oameni, care sa fie respectati in familie, scoala, loc de munca, societate etc.
As vrea sa se convinga fiecare om ca, asemenea comportyamente sunt gresite si pot sa se autoeduce chiar pentru a avea un standard al vietii mai ridicat si pentru a primi respect de la cei din jurul lor. Un gand bun tuturor si multa sanatate.
Greselile care le facbarbatii sunt:curvaresc, mint, fumeaza, vocabularul mizerabil, neingrijiti de dinsii.
Ce intrebare buna. deci:
la barbati:dintr-o relatie vor neaparat sex, spun multe dar au putine fapte, inseala, nu pun suflet in relati, sunt timizi.
fete: stau pre mult in oglinda, sunt foarte interesate de aspectul fizic, iubesc pe cine nu trebuie, pun suflet in relati, cred cea ce li se zice. (dupa mine astea sunt )
Mi se pare mie sau din ce spuneti voi barbatii sunt niste porci? (dar cred ca asta ar fi o jignire adusa porcului)
Nu chiar toti baietii/barbatii vor sex
S-au realizat multe sondaje si alte porcarii care arata ca femeile mint si inseala mai des decat barbatii
Nu pun suflet in relatie? lol?
Probabil cei care promit multe... fac chestiile astea pentru a le impresiona pe alea mofturoase... care vor zeci de mii de chestii
timizi... ei bine... aici ai nimerit-o
Nu toti baietii vorbesc urat
Din cate vad... se pare ca urati mult baietii/barbatii
LOLec si cu bolec intr-un copacolec xD
Interesanta intrebare.
Pai prima greseala a unui barbat este ca INSALA, a2-a este ca atunci cand insala si mentin relatia isi cam neglijeaza iubita, 3.cand isi neglijeaza iubita uita sa vorbeasca frumos, 4.cand uita sa vorbeasca frumos uita cum sa se poarte, 5.cand li se observa aceste greseli iar femeile nu stiu cum sa ii apropie si sa ii desparta de amante ei fac greseala de a se desparti...Si la noi te las sa te gandesti tu singura...
Dupa parerea mea una dintre cele mai frecvente greseli facute atat de barbati cat si de femei este aceea de a isi cataloga aproapele dupa experientele trecute, de cele mai multe ori experientele neplacute, nemaitinand cont ca exista si persoane care merita.generalizarea in felul asta duce la multe probleme, mai ales in relatia de cuplu!
A doua greseala foarte importanta este permiterea unei influente masive, in ceea ce privesc deciziile si comportamentul, din partea membrilor familiei.
Si ar mai fi multe multe
La bărbaţi 5greşeli, în general
1. Înşelatul/preacurvesc
2. Viciile
3. Lipsa de respect
4. Violenţa
5. Imaturitatea/iresponsabilitatea.
La femei 5 greşeli, în general
1. Cicălesc
2. Viciile
3. Înşelatul/curvesc
4. Lipsa de respect
5. Sensibilitatea/resimte puternic orice impresie fizică sau morală/devin complicate.
HoTSaucE întreabă: