Eu cred ca cel mai frumos ar fi sa ii iei un ursulet de plus (eu asta o sa ii iau)pentru atunci cand nu esti langa ea o sa ie ursuletul in brate si o sa se gandeasca la tine la fetita ei care nu e langa ea la mine asa e pentru ca nu sunt cu ea acasa decat sambata si duminica nici alea mereu e frumos ce a zis adelina dar nu cred ca putem toti asta mai ales daca suntem cu scoala sau mamele la servici
si florile sunt frumoase nu zic nu oricum poti daca ai bani mai multi la pusculita sa ii oferi si un buchet frumos de flori dar chestria e ca sunt frumoase cateva zile dar apoi trec un ursulet il are si dupa cer te-oi marita u
deci asta ar fi idea mea o jucarie din plus nu neaparat ursulet ceva ce-ti palce tie ceva care sa te simbolozeze pe tine si o imbratisare maeeeeeeeee mareeeeee pentru mamica ta iubita
Eu cred ca un buchet frumos de flori ar fi minunat...e un cadou clasic (eu asta aleg)
Cred ca un buchet de flori e cel mai potrivit cadou, ceva ce exprima primavara :-)
Sa-i scrii o poezie, sa te trezesti mai devreme si sa-i pregatesti micul dejun care sa contina un desert special, poate fi chiar pregatit de tine, sau daca vrei sa ii cumperi ceva, ia o rama foto mai mare si fa un colaj cu cateva poze cu voi doua mai vechi, mai noi, pe care sa il imprimi sa il pui in rama, sau un buchet de flori frumooos tare si.nu mai stiu Cred ca astea ar fi (Eu stiu din proprie experienta ca mamei mele nu ii place sa dau bani p cadourile ei si mereu imi atragea atentia, de asta m-am hotarat sa nu-i mai cumpar nimic, sa fac totul eu cu manuta mea (bineinteles ca nu ma pot abtine de fiecare data, dar fac tot ce pot )
Ceva facut de tine nu de altii! de exemplu :
o felicitare, o scrisoare, o compunere, o poezie ...etc.
ai putea sa-i gatesti ceva. sunt multe variente
sau daca vrei sa cumperi iti recomand.:
o floare, un lant, o pereche de cercei, inel, bratara, o bluza niste pantofi daca ii stii gusturiile si marimea
etc. FUNDAA? te rogggg
Clasicul buchet de flori, felicitare sau(si) ciocolata.dar daca ai un buget mai mare sa stii ca s'ar bucura mai tare pentru un parfum sau o brosa,un ruj, un set cadou,(cu gel de dus,lapte de corp,deodorant,depinde), o cana, o poza cu familia intr'o rama frumoasa, etc
Angelo29 întreabă: