Nu prea stiu sa invat din greseli, cred ca toti imi sunt prieteni buni, dar ma conving k sunt f putini care merita sa-mi fie prieteni buni.nu as putea sa spun toate defectele mele, pentru ca nu pot sa ma inkrnez in candva sa ma vad p mine cum sunt...suntem oameni, cu totii avem defecte, dar sa nu exageram...
De multe ori sunt impulsiva, actionez in pripa, inainte sa gandesc si tind sa tratez lucrurile cu superficialitate.In general, imi place sa fie totul perfect, dar am momente in care sunt foarte comoda...
Cred ca cel mai mare defect al meu este ca sunt foarte usor convinsa de cea ce imi sp anumite persoane.
Nu e frumos sa intrebi asa ceva e prea public. Dar ma rog. Defect? Naivitatea... prea ma incred in oameni care uneori nu merita, prea ajut oameni care nici nu apreciaza, desi nu cer nimic in schimb, prea tolerez batjocura celor din jur, prea incerc sa inteleg prostia omeneasca... dar... in rest... sunt si putin egoista ca-s singura la parinti si nah, ciocolata e doar a mea, si n-o impart cu nimeni ... (asta ca amuzament)
Prea egoista si regret mereu acest lucru, pentru ca nu m-am putut schimba
Cel mai mare defect al meu ar fi ca ma incred in toate persoanele si pana la urma aproape toate imi tradeaza increderea
Intrebarea pentru mine e ce defect nu-l am? glumeam...pai ca defect...sunt prea pesimist, paranoic(fata de lumea exterioara) iar uneori tind sa ma cred superior in gandire fata de altii.