Biblia nu spune sa pupam moaste sau sa ne inchinam in fata unei statui, ea interzice acest lucru. Ai fi siut acest lucru, draga prietene, daca ai fi citit-o. Nu speculand din ideile altora, despre ea.
Compatibilitate, Persistența sentimentelor și îndrazneala de a-și manifesta iubirea reciprocă. În fine nu cred că sunt neaparat reciproc, însă undeva cred că cineva se sacrifică mai mult, lucru ce se ajunge la resemnare, fie din iubire și sperantă.
Eu nu sunt prieten cu bigotii, care la oricelucru il invoca pe Dumnezeu. Am mai spus: eu nu am citit biblia, ci am studiat-o. Si nu una, mai multe. E o mica-mare diferenta. Dar, voi bigotii, faceti cum face Conu' Leonida din piesa lui Caragiale, sau jupan Dumitrache si Nae Impingescu din comedia O noapte furtunoasa care nu intelegeau ce scrie "la gazeta", dar o interpretau in felul lor.
Mintea nu te duce sa intelegi ca ce am scris eu este o ironie.
Nu stiu ce Biblii ai studiat, dar in Biblie nu scrie sa pupam moaste, cum ai afirmat mai sus.
Pe langa bani sa faca split la facturi si la dulap(daca nu cad de acord cu dulapul atunci barbatul isi poate tine haine si in geamantan) Ca oricum TOT noi femeile le calcam hainele
Dacă întrebi cuplurile care au sărbătorit nunta de aur ce i-a ținut împreună ani de zile, ce crezi că vor răspunde? Dragostea? Da, nu se poate fără ea, desigur. Dar abilitatea importantă pe care va trebui să o dobândești pentru o relație fericită este perspectiva. Ar trebui să învățați să nu luați lucrurile prea personal și să reușiți să treceți peste ocazionalul comentariu enervant care, din când în când, scapă din gura tuturor.
Cori_7775 întreabă:
florin_7547 întreabă: