| eurynomus a întrebat:

Care credeti ca este diferenta de varsta maxima admisa intre un tip si o tipa?

56 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

3 ani, mai mult nu recomand.

| pur3style a răspuns:

Ca barbat ai putea sa ai si 35 de ani si ea 20 nu cred ca ar fi o problema, dar ca femeie sa fi mai mare ca parteneru eu as zice ca maxim 5-6 ani desi dupa mintea mea spun ca dragostea nu are limite indiferent de varsta...sa zicem eu la varsta de 20 de ani daca ma indragostesc de o doamna de 28-30 pe mine nu m-ar deranja happy, in concluzie cum spui u varsta admisa intre 2 nu cred ca, conteaza depinde si in care categorie de varsta te afli, sal si o zi buna!

| Soowhaat01 a răspuns:

Pai, dupa parerea mea ar fi 3-4 ani. Dar ce mai conteaza atata timp cat ei 2 se iubesc?

Nu zic sa fie mai mare cu 100 de anilaughing dar ar conta gandirea pe care o ai.

Oricum, revenind deci cam 3-4 ani.

Sper ca te-am ajutat.
Peace^^♥

| 3xbla a răspuns:

Depinde. Varsta nu ar trebui sa conteze teoretic, dar, in ochii societatii, un tip nu ar trebui sa fie cu mai mult de 10 ani (aproximativ) decat iubita lui (Asta in cazul in care fata are macar vreo 18 ani, sa spunem), iar in cazul in care fata este cea mai mare din relatie, diferenta ar trebui sa fie de maxim 4-5 ani. Parerile pot varia happy

| Xtadelo a răspuns:

5 ani.

| DianaDiaa a răspuns:

Cam 5 ani parerea mea si uite ca au raspuns si altii la fel. Deci.

| eurynomus explică (pentru pur3style):

Nu sunt eu in situatia asta, doar eram curios parerea voastra ca am auzit de o relate in care tipul avea 22 de ani mai mult de cat tipa

| eurynomus explică (pentru Soowhaat01):

Nu este cazul meu eram doar curios ce parere aveti ca am auzit de o diferenta de vreo 20 de ani intre o tipa si un tip, crezi ca e normala dif asta?

| Chrissy92 a răspuns:

Sti cum e in ziua de azi, pe primul loc conteaza banii nu aniilaughing majoritatea mai ales fetele se uita la bani.Dar daca gasesti persoana potrivita si o iubesti nu te intereseaza de starea financiara sau altceva...asa ca depinde de fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de finalitate. Daca e vorba de relatie si intentii seriose in viitor, as zice ca s-ar ajunge la un maxim 10 ani cu marja de eroare + - 3 ani. Pentru orice altceva, no limit! laughing

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Buna! Dragostea nu are varsta! Bineinteles, nici una de 20 cu unul de 60, asta suna a interes financiar! thinking
Intre mine si prietenul meu sunt 6 ani, intre tata si mama sunt 8 ani, si tot s-au iubit si se iubesc muuuult! happy Fiecare cum isi intalneste perechea! Strabunica mea a fost cu 4 ani mai mare decat sotul ei, deci.happy

| cristi202 a răspuns:

La 15 ani, maxim 1 an, la 25, maxim 5, la 40, maxim 10, la 70, 20, caci oricum, ambii sunt deja batrinihappy. Sa nu incerci cumva sa faci chestia cu 20 la 25 de ani!happyhappy

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna,eurynomus.De fapt, nu trebuie sa existe neaparat o diferenta maxima, dar din pacate exista. Dupa parerea mea, acea diferenta este de 10 ani, deoarece mama mea are acum 43 de ani, iar tatal meu are 52 de ani.Intre ei este o diferenta de 9 ani.Dar pot fi si mai mari diferentele...Depinde,daca cei doi se iubesc atat de mult, nu mai conteaza varstele.Bafta!

| eurynomus explică (pentru DedeeAndreea):

Nu sunt eu in situatia asta dar eram curios, oricum mi se pare destul de pertinenta gandirea ta si chiar mi ar face placere sa vb si pe mess despre subiect daca vrei, am idul: eurynomus3free

| Dreamgirl a răspuns:

Nu diferenta este problema, ci caracterul, daca este o persoana cu care te completezi, aveti aceleasi pareri, ati dori sa faceti aceleasi lucruri, aveti subiecte comune, atunci varsta nu mai conteaza. Diferenta de varsta o simte fiecare in parte altfel. Uneori 10 ani nu inseamna mult, iar uneori 5 fac diferenta, asa ca doar tu poti sa decizi.

| eurynomus explică (pentru Dreamgirl):

Mda. ai perfecta dreptate, vrei sa vb si pe mess despre asta?

| Soowhaat01 a răspuns (pentru eurynomus):

Lasa'ma laughing ca una are 67 de ani, iar el 45 straight face Dar, sunt de 2 ani impreuna oh go on. Si se iubesc deci...conteaza si un pic varsta. Dar atata timp cat exista chimia? smug

| eurynomus explică (pentru Soowhaat01):

U cati ani dferenta ai accepta intro relatie?

| Soowhaat01 a răspuns (pentru eurynomus):

Eu? ...pai...thinking daca eu sa zicem am 18 [ sa presupunem ] si el are vreo 22 thinking sau invers oh go on. Nu prea vad o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-as zice ca intre mine si iubitul meu sunt 20 de ani diferenta, ai zice ca-s nebuna.
Faza e ca el nu-si arata deloc varsta, iar pustanii aia macho, sunt copii pe langa el.Si avem cam aceeasi personalitate, gandire si e totul super ok.
Uneori iubirea chiar n-are varsta, se leaga atat de bine lucrurile intre ele, incat varsta nici nu mai conteaza.winking

| eurynomus explică (pentru anonim_4396):

Nu am nici o problema k e o diferenta de 20 de ani intre voi dar din curiozitate te intreb u cati ani ai, el cati ani are?

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Atata timp cat pasiunea exista varsta nu conteaza, as putea sa-ti scriu mult mai mult de atat dar acesta este esentialul

| doc69 a răspuns:

Nu exista o limita de varsta cand simti simti pur si simplu

| eurynomus explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Daca vrei sa mi scrii mai multe poti sa o faci pe mess daca vrei

| eurynomus explică (pentru Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu):

Ti ai gasit sotzu bazandu te pe TPU? tongue

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns (pentru eurynomus):

Nu inca. Inca caut si ma bazez pe TPU.

| eurynomus explică (pentru Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu):

Ce pacat k eu sunt luat si trebuie sa ma scoti din calcul dar amici putem fi... tongue

| Veru a răspuns:

Nu prea conteaza varsta, ce conteaza e sa te poti intelege cu accea persoana.