99
nu exista o varsta "potrivita", unii oameni sunt gata la 15 ani, altii la 55, pentru ca primul si cel mai important lucru intr-o casatorie, inainte de orice altceva (inclusiv dragoste) este maturitatea, fara maturitate casatoria e un divort asteptand sa se intample
De la 35 de ani incolo, ca sa te pui pe picioare cat de cat in lumea asta din ce in ce mai naspa
... si sa creasca sansele sa produci copii gresiti.
P.S. Raspunsul meu la intrebarea mea initiala ar fi niciodata. Casatoria e pentru zelotii religiosi. Se poate bine-mersi si fara daca partenerii sunt seriosi.
E clar ca lumea de azi nu mai e aceeasi ca pe vremea bunicilor nostri, cand acestia se casatoreau de la 18-20 de ani. Acum lumea e mult mai parsiva si trebuie sa ai ceva experienta de viata inainte de a alege un om cu care sa-ti petreci restul vietii, de aceea parerea mea ar fi ca cel mai bine e dupa 30.
In jur de 30 de ani, si ar trebui sa ai cateva relatii pentru a vedea cum este cu mai multe persoane. si daca gasesti o persoana care pare foarte potrivita asteapta cativa ani sa vezi cum merg lucrurile, nu este absolut nicio graba sa te casatoresti.
Părerea mea e ca nu contează vârsta. Contează pe cine alegi sa îți fie alături și când te simți tu pregătit sa faci pasul asta
De la 18 ani incolo, dacă ai cu cine, bineințeles, in lumea asta plină de nebuni.
Eu ziceam ca la 30 de ani, poate. Atunci ne vine minte la cap. Chiar asa e, o lume plina de nebuni...
Nu are importanță atât timp cât tu consideri că persoana respectivă e cea potrivită!
AnneBre întreabă:
dEutSa_8892 întreabă: