anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care dintre voi a locuit cu iubitul-iubita intr-un apartament? E o idee buna sa ne mutam sau e riscant, sa ne certam?

9 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Va aruncati in mare dar daca stiti sa inotati, ajungeti la mal! Dragostea cere si responsabilitati, acceptatea celuilalt asa cum e.Si inca ceva, nu te teme de o cearta, ea inevitabil poate sa apara, chiar din nimicuri -important este cum stii sa iesi din ea fara sa iti ranesti partenerul.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Coabitarea e un mare pas inainte in autocunoastere, si cunoasterea celuilalt, si aprecierea capacitatii de a putea trai si supravietui, a inventa, a gasi solutii, a intelege si a deveni mai tolerant/a, altruist/a, ca sa mearga relatia, etc... Relatiile premaritale sunt tot mai firesti, si neceasre, pentru a evita riscurile mari, pe care si le asuma cei care nu au trecut prin asa ceva, si zilnic se lovesc de alte si alte aspecte ale traiului in 2!

daniela
| daniela a răspuns:

Din cate vad ca se intampla in jurul meu acest pas e o chestiune obisnuita la ora actuala dar rar duce la o casatorie si mai ales la una trainica.

| Linda a răspuns:

Parerea mea ca astfel se indeparteaza data casatoriei. De ce sa o faca daca are totul acum fara asta? Daca nu este hotarat sa se castoreasca cu tine inainte de a va muta impreuna va fi mai greu dupa aceea. Bineinteles se cer acomodari cand doi oameni incep sa locuiasca in aceeasi casa dar daca tin unul la altul vor face toate schimbarile care se impun.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu locuiesc cu iubitul.Am mai avut doua tentative de a ma muta, dar de fiecare data ceva m-a oprit. Acum amandoi am fost decisi sa facem pasul cu toate ca pentru unii a fost prea devreme, dupa opt luni. Noi nu ne asteptam sa ne intlegem asa de bine, sa contribuim amandoi la treburile casei, sa mergem la cumparaturi impreuna etc. Intotdeauna am zis ca inainte de a ma casatorii vreau sa locuiesc cu partenerul, pentru a ne cunoaste mai bine. Nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa-l suporti toata ziua, sau ca nu vei avea intimitate, sau gandeste-te ca trebuie sa aveti banii in comiun. Pentru a locui cu partenerul trebuie sa va cunoasteti si sa va aceptati defectele.

| turist a răspuns:

Daca va mutati impreuna dupa ce va casatoriti n-ar fi riscant? Daca aveti posibilitatea eu zic sa incercati convietuirea... am auzit odata o vorba, care mi se pare a fi foarte adevarata:
" doar locuind cu cineva poti sa-l cunosti cu adevarat"...
Bafta&fericire

| alexam a răspuns:

EU, cu iubitul. Ne-am mutat in 5 ianuarie, in 23 ianuarie ne-am logodit, si in 26 februarie ne-am casatorit ( vorbesc de toate in acelasi an! ) Riscul e oricand si la oricine, avand in vedere sa despartirea survine la unele cupluri si dupa 15 ani de casnicie... Imi amintesc de mine ca mi-era ciudat la inceput, mergeam prin casa ( un ap. inchiriat la vremea aceea, deci si locul era strain/ nou pentru. amandoi ) cumva ocolindu-l pe iubit, sa nu se simta prea sufocat. Noi aveam o relatie de 3 ani la momentul respectiv, dar am trecut totusi intr-un timp relativ scurtprin toate fazele. Pana nu incerci nu ai cum sa stii ce va fi. Asa... doar n-o sa faci casatorie la distanta? Sau fiecare cu casa lui la nesfarsit? Depinde de varsta voastra, de tipul relatiei, de planuri, etc. Bafta!

| ellai a răspuns:

Eu stau cu iubitul de cam 2 luni si e ok, nu a influentat cu nimic relatia noastra, suntem chiar mai uniti. Ne ajutam unul pe altul si cel mai frumos e cand suntem amandoi in bucatarie tongue

| Ace a răspuns:

Se poate ca o sa va certati, dar make up sex nu ii cel mai bun? oricum ii mai bine sa stii cum ii sa traiesti cu el inainte sa te casatoresti