| elenababy a întrebat:

Care e comportamentul unui barbat care vrea doar o aventura? Spune ca vrea o relatie sau asta e doar asa de fatada ca sa o convinga pe fata/femeie sa ii ajunga cat mai repede in pat?

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La ce nick ai, ce te face sa crezi ca un barbat ar vrea altceva mai bun de la tine? Unele fete sunt chiar pentru o noapte!

| elenababy explică (pentru Flav):

Pacat ca gandesti asa si jignesti fara sa stii! Nick-ul l-am ales din alt motiv: e numele celei mai bune prietene care are o fetita de 7 luni si e o scumpa.

| alessia5158 a răspuns:

Nu exista un comportament "standard" pentru asa ceva! Ar fi fost prea usor de facut distinctia intre unul care cauta o partenera de viata si altul care cauta doar satisfacerea instinctului primar. Barbatul, prin natura lui, este un "vanator"--- a afla cu adevarat ce ar vrea "sa vaneze", depinde de femeie--- de gradul maturizare (fizica si psihica) de experienta si abilitatile dobandite, de educatia ei, de dorintele ei.

| stejara2 a răspuns:

Nimeni nu gandeste la fel, cred ca e la fel si in cazul femeilor, se aplica reversul.cand vrea doar o aventura, nu te va implica in viata sa sociala in nici un caz, se va feri sa iti faca cunostinta cu cercul sau de prieteni, nu va merge in locuri publice cu tine, tocmai pentru a nu-si pierde acea libertate de sine: sunt liber deci!
Daca spune ca vrea o relatie, dar nu dovedeste asta afectiv si practic, atunci a fost o simpla dorinta carnala de o noapte, doua.
Iti dai seama si dupa inca o chestie: nu te va saruta cu toata ardoarea daca e doar dorinta sexuala, nu te va mai tine in brate un pic dupa ce s-a consumat actul, pur si simplu se va imbraca sau adormi, fara sa ii pese de tine, daca ar fi sa vrea o relatie, te-ar mai,, giuguli" un picut!

| elenababy explică (pentru stejara2):

Si daca o prezinta celor mai buni prieteni si apoi doar pentru ca ei i se parea ca el vorbeste si cu altele pe linkuri gen sentimente.ro el nu-i mai raspunde pentru simplul motiv ca e suparat pe ea...El vorbea foarte mult de o relatie serioasa si fata acum sufera ca nu stie daca a fost o aventura. Un raspuns din partea lui ar fi fost de bun simt, chiar daca ar fi ranit-o si mai tare.

| stejara2 a răspuns (pentru elenababy):

Tocmai pentru ca nu a dat nici un raspuns a dat de inteles ca a fost doar o clipa de sex si atat, prietenilor daca o prezenta in locuri publice, serioase, nu la baruri si chestii de genul, cand te vrea cu adevarat e in stare sa renunte la unele tabieturi doar pentru a fi cu tine

| yiby a răspuns:

Buna, in momentul in care un baiat vrea doar o aventura, in principiu fata isi da seama deoarece ii lasa impresia ca tot timpul urmareste ceva. Aboreaza doar subiecte indiscrete si o priveste cam insistent. Insa poate sa se comporte frumos si sa incerce sa o cucereasca doar pentru a ajunde unde vrea el. In principiu baieti trebuie tinuti sub papuc si testati pentru ca numai astfel ne dam seama ce vor cu adevarat. De exemplu daca el vrea sa mergeti la film si tu spui ca vrei sa mergeti la shopping daca te place vine cu tine chiar daca se plictiseste la cumparaturi, renunta la el pentru tine, daca te place.

| GEORGE a răspuns:

Eu daca as vrea doar o aventura laughing) desi trebuie sa te gandesti ca trebuie sa imi placa de fata aceea ca sa vreau asa ceva...i-as pune fetei direct. (stii eu sunt mai direct de felul meu) :-pwinking

Întrebări similare