| Danya_6735 a întrebat:

Care e parerea voastra? ok. un tip ma face sa ma simt vinovata absolut de tot ce se antampla, mereu...cand e cazut-ma ajuta, iar cand ne aflam intr-un cerc mai mare de prieteni-e alt om, rece si indiferent. are iubita, dar cu toate astea, se comporta de parca ar fi andragostit de mine. nu s tiu ce sa fac, cum s a vorbesc cu el, chiar si cum sa ma mai comport numai stiu... poate fi vorba aici de dragoste sincera si pura?

7 răspunsuri:
| 666_7474 a răspuns:

Romanian language? Don't think so!

| 666_7474 a răspuns:

Romanian language? Don't think so! oh go on

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Ideea e ca se scrie incercat

| Borgir a răspuns:

Lasa ca o sa cresti tu mare!

| iuliiiaaaaaaaa a răspuns:

Stiu cum e oh go on. cred ca nu s`a maturizat destul. probabil asa gandeste el straight face poate e mai timid si. na thinking are curajul sa vorbeasca cu tine in alte imprejurari :d. nu stiu ce sa zic. depinde de persoana straight face poate doar sa se dea la tine, poate sa se joace cu tine cum vrea sau poate chiar se leaga o prietenie frumoasa intre voi. eu zic ca atunci cand il vezi mai tupeist. sa porti un dialog cu el despre asta :*. daca te evita. nu-i arata sub nicio forma ca iti pare rau sau ca te`ai simtit prost ca vai doamne te-a "expediat"winking. asta e cea mai mare greseala pe care noi fetele am putea s`o facem. cand ii arati unui baiat ca`ti pasa de el e ca si cum ai zice "ma las calcata in picioare de el". o sa creada ca` te are la picioarele lui si poate face ce vrea din tinewinking. si crede-ma ca ti`o spun din proprie experienta :-

| cosminasimona a răspuns:

Se da la tine!

| Danya_6735 explică:

Ideea e ca am ancercat sa discut cu el, da na''.tot eu ramin cea care nu antelege.chiar nu s tiu cum s a ma mai comport...pe site-urile de socializare permanent face ceva ca sa-mi atraga atentia,, desi.mie nu-mi este indiferent asta.