In zilele actuale cand vezi copii pe strada cu i phone si cu tigara in gura... cred ca maxim 3 ani. pentru ca un eventual prieten tot ii va spune. sau va afla de la TV... oricum
copii sunt din ce in ce mai inteligenti. asa ca. 3 ani. parerea mea
Zii ma direct! ...eu sincer nu pricep! la tv la stiri, oriunde, numai crime sange, porstitutie si alte tampenii de astea! uita-te si tu in ce lume traim! crede-ma este capabil sa inteleaga! la cate vede la tv si tie iti e tarsa sa ii zici asta? de fapt cred ca a inteles deja, inainte sa ii spui tu!
Poti sa-i spui si acum ( la 5-6 ), dar nu sa-l iei tare. Nu-i spui direct in fata ca mami cu tati s-au... si ai venit tu. Ii poti spune ca un copil vine atunci cand 2 oameni se iubesc.
Acum depinde si te copilul respectiv. Dar eu cred ca pana in 10 ani poate fi dus de nas cu basmele zise de tine. Pa, pa!
Hai sa-ti spun
zilele trecute era la mine verisoru' meu. are 6 / 7 ani.si ascultam o melodie [ dan balan-justify sex.]
Si el a zis cuvantu "sex".
si l'am intrebat.sti ce`ai ala sex?
el :da
eu:ce?
el: cand doi oameni se iubesc.
eu:cum se iubesc ei?
el:femeia calareste barbatu' . si animalele fac sex.
deci. ei la varsta de 6. 7 ani. stiu ca se intampla ceva. dar nu stiu ce. si oricum nu ar intelege ei. in+ nu`i nici varsta la care sa le spui ce-i ala SEX.
deci daca are vreo 5. 6. 7 ani. ii poti spune ca un copil vine pe lume atunci cand mami si tati. se iubesc.
dupa ce mai creste putin. 7. 8 ani.
ii poti spune ca el a venit pe lume atunci cand parintii fac. prostioare.:d
anonim_4396 întreabă: