Py mie mi, a placut ff mult cand am fost intr-o excursie de 3 zile. a fost minunat.::*:*
Sunt multe clipe frumoase.De exemplu:
Primul sarut cu el(imi doream de foarte mult asta)
Prima noapte impreuna
Vacanta la mare a fost cea mai frumoasa perioada
Statul pe banca pana la 4 dimineata in decembrie(asta a fost de mult)
Cand mi-a spus ca pe mine ma vrea de nevasta(asta dupa ce am inceput sa-i mai pregatesc diferite delicii culinare)
Cand ne impacam dupa o cearta
Cand ne revedem dupa cateva zile
Cand mergeam la scoala impreuna de manuta
Toate momentele sunt frumoase sper ca nu te-am plictisit cu exemplele
Buna!
Mie imi placea foarte mult cand stateam pe bancuta din fata portii si vorbeam despre orice...sau cand mi-a zis sa ma uit cat de frumoase sunt stelele si m-a sarutat sau cand venea cu flori la mine si odata mi-a zis ca nu a mai avut decat 3 trandafiri in gradina si a sarit gardul la o vecina sa mai ia 2 dmn ce nebun:X:X il iubeam...au fost multe momente frumoase:X
Pa, pa!
Buna!
Mie imi placea foarte mult cand stateam pe bancuta din fata portii si vorbeam despre orice...sau cand mi-a zis sa ma uit cat de frumoase sunt stelele si m-a sarutat sau cand venea cu flori la mine si odata mi-a zis ca nu a mai avut decat 3 trandafiri in gradina si a sarit gardul la o vecina sa mai ia 2 dmn ce nebun:X:X il iubeam...au fost multe momente frumoase:X:X
Pa, pa!
Cea mai frumoasa clipa a fost atunci cand eu am aruncat un trandafir in apa pentru ca numai vroiam sa il pastrez iar el a sarit dupa el sa il salveze.Cand a iesit din apa mi-a daruit trandafirul si mi-a zis niste vorbe frumoase dupa care ne-am sarutat.
Nastia întreabă:
anonim_4396 întreabă: