| Nightcrawler a întrebat:

Care este cea mai puternica si de ne clintit zodie si de ce?

Răspuns Câştigător
46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capricornul pentru ca nu stie cand sa se opreasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Racul pentru ca e zodia mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am habar! de ce ma intrebi pe mine ca nu stiu?

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns:

Gemenii sunt cei mai puternici cu elementul lor aerul si eu sunt gemeni dar nu ca imi sustin zodia dar am citit pe net hai sa va dau linkul sa vedeti ordinea a zodiilor cele mai puternice pana la cele mai slabe http://www.eva.ro/......41355.html

| Stefanaaa a răspuns:

Cami

super, si eu sunt fecioara smugsmugsmug. ambii mei parinti sunt tauri si ai drepate. Dar mi-am batut joc de o fata taur laughing.

| SalutBunaLarevedere a răspuns:

Cam leul...VA ZIC eu serios,acum toti o sa zica ca zodia lor e,oricum.
DAR ADEVARUL e ca, semnele de foc si aer sun cele puternice, iar celelalte sunt in comparatie cele slabe. Daca ati sti si voi, ar mai merge. Daca veti vedea un individ cu un semn de aer sau foc langa unul de celalalt, va veti da seamawinking!

| *swper* a răspuns:

Leul smug pentru ca este plin de energie si guvernat de soare

| nowgone a răspuns:

Taur? astia sunt incapatanati chiar si cand nu au dreptate si gresesc. arunca vina pe persoana de langa elwinking. deci nu se pune vorba de o zodie puternicahappy. Cea mai puternica zodie mi se pare berbecul. PS :eu sunt sagetatorlaughing

| Larisa54 a răspuns:

laughing)Doamne.ce oameni...Voi chiar n-ati auzit ca berbecul este zodia cea mai puternica? Cititi si voi! Dati numai raspunsuri stupide...auzi, cica capricornul, gemeni sau pestilaughing

| Danyk777 a răspuns:

Berbecii, Capricornii si Sagetatorii!winking Iar Leii,, niste laudarosi pomposi, lenesi, increzuti le place s-a primeasca dar s-a nu dea nimic in schimb, enervanti si chiar daca pierd tot ei se cred cei mai buni.

| Anna_5437 a răspuns:

Berbecul smug... pentru ca e primul si pentru ca zodia chinezeasca e tigrul si pentru ca e zodia mea laughing

| ellyfrumusica11 a răspuns:

Taurul pentru ca este zodia mea si stiu cata ambitie are un taur si chiar e de neclintit daca isi pune ceva in minte si reuseste

| ellyfrumusica11 a răspuns:

Taurul pentru ca este zodia mea si stiu cata ambitie are un taur, si chiar e de neclintit daca isi pune ceva in minte si reuseste

| raduaga a răspuns:

Cunosc multa lume, insa ca sagetatorii, nu am cunoscut, acestia fac din negru alb si invers, nu stiu a ceda daca si-au propus ceva, O zodie de invidiat,
iar eu sunt gemeni

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns (pentru raduaga):

Bravo si eu tot gemeni si e cea mai puternica ca e vicleana

| Hd_Moouse_1994 a răspuns:

Ce-a mai puternica zodie sunt gemeni, sunt doi 1 partea care esti tu si al 2 o parte din fiecare alta zodie pentru ca poate sa se potriveasca cu ori care alta zodie, si tauri sunt cei mai stupizi sunt aiurea adica au parerile lor si le tine tot pe al lor chiar daca este bine sau este rau. in schimb la gemeni ai abilitati de 2, nu de unul singur si esti si mai agili de cat celelalte zodii

Întrebări similare