Cu fostul meu..ne am certat si m-a incuiat la usa afara, am stat in scara blocului seara in luna ianuarie in pijamale.m-am despartit de el
Ar fi fost culmea sa NU te desparti de el dupa o asemenea faza.
Da,a fost foarte urat asa ceva nu se face unei fete :/
Halal iubit
Da
Am facut si eu o faza de-asta. Dar ea inca este cu mine.
"...Dau funda!"
E bine că promiţi să dai funda, că altfel rişti să nu-ţi răspundă nimeni.
Păi prima data spune ne tu ce faza ti a facut iubita sa prinde m curaj si noi, avem emotii
Cea mai naspa persoana pe care am avut-o, "uita" de mine si nu raspundea la telefon, atunci cand imi promitea ceva.
De tristete m-am culcat cu prietena ei, care apoi nici nu a mai vrut sa vorbeasca cu ea.
Pe 1 aprilie, mi-a trimis o poză cu un test de sarcină pozitiv, mi s-a făcut rău și era să leșin, evident nu de fericire.
"mi s-a făcut rău și era să leșin, evident nu de fericire"
Ce bărbat, ce bărbat
Nu a fost o relație serioasă, și nu am nici suport material încă. Atunci când ești copleșit de emoții poți să cedezi ușor, indiferent cât de dur crezi că ești. Pot să-mi dau seama că nu ai experiență de viață din cele 2 propoziții
"Pot să-mi dau seama că nu ai experiență de viață din cele 2 propoziții"
ce haios esti.
nu, ce se intampla e ca esti atat de naiv incat poti sa iti iti dai seama chestii dupa 4 cuvinte
Fosta nevastă.
A adus-o pe maică-sa să locuiască cu noi.
Fără să îmi ceară părerea.
Dai funda la cea mai nașpa faza, sau cum? )) Mă duc să mă cert cu ea urat de tot acum ca să iau funda.
Bună.
În imediata perioadă de după adolescență ( majorat ), am avut un iubit care a ajuns la pușcărie ( pentru furt din casele spaniolilor înstăriți și din câte am înțeles atunci, ceva legat de transportul unui cadavru ( cel mai probabil vreun bătrân), sau ceva legat de deținere/ posesie de droguri ), eu Evident! Nu știam de așa ceva/ că se ocupă de așa ceva! (până a fost prins și evident să auzit și în comunitatea/satul din care fac parte. Mai mult știrea a apărut și pe net, și în ziar, din câte am auzit! Tot același " bărbat ", înainte de această întâmplare mi-a dat de bănuit că are un copil, secret, nu el... ci altcineva, din imediata lui apropiere ( " a scăpat porumbelul ", dacă înțelegi...), Mai mult, una dintre gagicile lui (nu știu dacă a avut doar una sau mai multe ), ia " sustras " telefonul în timp ce își petrecea, cel mai probabil, timpul prin cluburi - și m-a sunat într-o criză de gelozie pentru a-mi spune că " sunt fericiți ", el mi-a jurat că nu e așa, mai mult a pus-o pe sora lui să mintă că de fapt, ea m-ar fi sunat să-mi facă o farsă.
Bănuiesc că îți dai seama cum am reacționat și... ce a urmat.
Am uitat să precizez că îmi făcea adesea cadouri din banii furați...
Nu are legatura cu mine, dar cunosc un tip care si-a inselat sotia si a lasat-o pe amanta insarcinata, iar explicatia lui a fost: "Pur si simplu s-a intamplat." Pana la urma sotia l-a parasit si el a ramas cu amanta si cu copilul.
Barbatul pretuieste familia.
De aia isi face mai multe
Chiar. Bine zis.
Tipa avea încredere in mine dar era cam nesigura pe ea. Și-a trimis o prietena pe care nu o cunoașteam după mine in oraș, sa flirteze cu mine sa vadă dacă trec sau nu testul )
jkjhcshbbzmb întreabă: