Pai depinde de baiat. Poti sa jucati un joc gen adevar provocare procent sau intrebare si sa-l intrebi cat la suta te place si indiferent de raspuns ii zici ca tu pe el mai mult de atat, sa faci glume cu el de genul: de ex daca nu se pricepe la ceva la care te pricepi tu ii zici: ar trebui sa ma faci prietena ta ca sa te invat. Sper ca te-am ajutat
De ai spune? Prin limbajul trupului, condus cu ajutorul creierului, daca functioneaza.
Sa ii descrii persoana perfecta pentru tine"baiatul ideal' si sa aiba toate caracteristicile lui " parul, ochii, inaltimea, etc", si sa fie exact asa cum e el. Cauta contactul cu el si fal sa te priveasca ca pe ceva de care el are nevoie, care ii lipseste. Succes!:*
Daca zici pe mess sau cehsti din astea o sa zica ca nu ai ce face cu timpul liber
"imi placi!"
Nu inteleg de ce sa-i spui tu? Din punctul meu de vedere un baiat ar trebui sa faca INTOTDEAUNA primul pas!
.Eu cred ca ar trebui sa o iei incet...deveniti buni prieteni si poate intr'un loc linistit ii poti spune cea ce simti cu adevarat. Sper ca sfatul meu sa te ajute...Multa bafta!
fatarea191 întreabă: