Depinde de personalitate, dar in orice caz baietilor le place sa primeasca lucruri cool.Depinde si de bugetul pe care il ai,dar cred ca i-ar placea mult un lucru de firma, un articol vestimentar, un parfum sau un ceas.Deasemenea le plac si lucrurile originale,asa ca i-ai putea propune sa mergeti undeva de ziua lui,intr-un club,sau undeva unde va place amandurora,o discteca sau un local mai intim,depinde de preferinte.
Tu il cunosti cel mai bine, asa ca, succes!
Depinde de persoana, mie mi-ar placea sa primesc un sah, altuia poate un ceas, nu cred ca exista un cadou standard care sa se potriveasca la toti.
Cred ca ar aprecia un singur lucru si mai de valoare, decat multe chitibusuri! te poti orienta in functie de stilul sau de viata sau de ce are nevoie : cravata, ceas de mana, camasa, parfum, ochelari de soare! dar nu fake-uri daca se poate! un singur lucru, simplu si bun! bafta!
Ceas, camasa, cravata, cd cu trupa lui preferata, dvd cu un film de actiune, tricou, parfum, bratara, articole sportive( daca e pasionat), un abonament la o sala.
Un ceas frumos.Sau o bratara de argint.Depinde de personalitate, de cum se imbraca baiatul etc. Daca poarta esarfe sau fulare i-ai un fular sau esarfa frumos/a ca tot vine frigul.
Ce tip de haina observi ca poarta mai mult?
Daca trening, Ia-i o bluza de trening, daca sapca ia-i o sapca s.a
Cum a spus si Loly un ceas ar fi chiar un dar interesant pentru un tip. dar poti incerca si un parfum sau un tricou personalizat .
Pai depinde de varsta eu as recomanda o bratara sau o minge depinde de ce sport ii place sau un parfum este alegerea ta Bafta
BruneTTe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Maria_Teodora_1999 întreabă:
eryka27 întreabă: