Ce zici tu acolo iti baga pe gat societatea si mass-media!
Daca te incalzeste cu ceva faptul ca ai k de urmaritoare, eu zic sa te mai gandesti.
E de ajuns sa postezi poze calitative si storyuri relevante.
Cat am încerca să o dam pe ocolite,adevărul e ca în ziua de azi doar banul și sexul atrage (mai e și hazul și scandalul, dar astea se disperseaza repede).
Asa ca, dacă vrei sa fi un exemplu prost pentru societate cum sunt majoritatea "vedetelor de internet", începe sa te dai în bărci cu bani și sexul. Daca nu ai posibililitatea de astea doua, făte de ras.
Nu. Unele persoane sunt urmarite pentru lux, ca asta arata, strict acest lucru, iar unele persoane pentru ce transmit.
Depinde si ce fel de urmaritoare vrei.
Esti inalt? Ai trasaturi faciale frumoase?
Multe persoane sunt mai atrase de o persoana slaba, inalta si atletica decat una lucrata la sala si umflata.
Iti plac animalele? Si ele atrag.
Ce stil vestimentar ai? Ce stil de viata? El va atrage ce fel de urmaritoare o sa ai.
Nu as zice neaparat vile si piscine (cel putin preferinta mea), ci trasaturi faciale frumoase, atleticism, inaltine, pasionat cu adevarat de diverse hobby uri, stil vestimentar similar cu al meu etc
Ai carisma? Ai opinii similare cu ale mele?
Astea sunt alte lucruri extrem de importante pe care le iau in considerare cand urmaresc pe cineva
Carisma poate rezulta din multe lucruri (aspect fizic, idei, voce, vreun talent anume, competenta asportiva, etc.), depinde la care te referi. Din punct de vedere fizic de exemplu, consider ca am un look destul de placut, chiar foarte placut, si totusi femeile nu se inghesuie sa ma urmareasca.
Cat despre opinii, nu am vazut deloc pana acum opinii sau idei exprimate pe Insta. Doar poze postate insotite rareori de cate o scurta descriere, din cateva cuvinte.
Da, si raman cu gandul doar la aia simpli, cu masini SH, cu blugii tociti, cu aceeasi pereche de adidasi si care isi pun poze cum le vine, netinand cont ca sunt nepieptanati, nebarbieriti, nearanjati, aratand exact ca niste tarani. Si care mai sunt si libidinosi si agramati prin jalnicele de comentarii date.
CandTrandafiriiMor întreabă: