blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Care este diferenta dintre un prieten si un tovaras

Răspuns Câştigător
| LuS[z] a răspuns:

un"tovaras"asa cum il numesti u e"tovaras"de diferite activitati pe cand un prieten adevarat e alaturi de tine in orice situatie.

7 răspunsuri:
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Cere-le bani cu imprumut! O sa-ti dai seama singur! happy
Se zice ca " prietenul la nevoie se cunoaste "..., din pacate, in ziua de azi " prietenul la nevoie TE cunoaste ".
Cu tovarasul mergi la o bere..., insa prietenul este cel care te tine de cap... atunci cand iti este rau.
Tovarasul iti lauda calitatile..., prietenul te ajuta sa iti indrepti defectele.
Tovarasul poate avea si alti tovarasi in afara de tine. Prietenul este doar al tau! Tovarasii sunt multi. Prietenii... e mare lucru sa ai unu!

| gabriellas a răspuns:

Nu suna mai bine partener decat tovaras? Cuvantul tovaras la mine are conotatii comuniste. Este deci ceva. bleah! Prietenul este cineva caruia i te poti confesa, este cineva in care ai incredere. Partenerul este cineva care iti este alaturi. Partenerul iti poate fi si prieten bineinteles... dusman speram ca nu!

| MihaiA a răspuns:

Prieten e genu` de baiat pe care l-ai duce acasa alor tai sa-l prezinti, iar tovaras e genu` de baiat pe care nu l-ai duce acasa, ba mai mult te feresti s-o arzi cu el de frica sa nu se uite babele din bloc laughing Funny hah`?

assiris
| assiris a răspuns:

Tovaras imi aduce aminte de ocupatia rusa, nu-mi place

Răspuns utilizator avertizat
| prepy a răspuns:

Un prieten este acela carui ii spui totul il ajuti si te ajuta inpartit tot si de multe ori cand va lipseste ceva va multumiti ca va aeti unu pe altu un tavaras sau amic este acela cu care umbli, vorbesti, razi dar nu-i incredintezi secretele tale. e o mare diferenta dar e greu de explicat ce inseamna cu adevarat prietenia.

| GooD a răspuns:

Cautam pe google care este diferenta dintre prieten si tovaras si am gasit acest forum, multumesc frumos tuturor ca mi-ati explicat si am inteles totul, si am un PRIETEN foare bun care imi este ca fratele si ma ajuta in orice si la orice cand am probleme si eu pe el cat pot ca sunt mai mic cu 3 ani ca el... da totusi este multumit cand ii dau un sfat cat de mic, povestea este lunga... iar de cand Mama mea a decedat, Dumnezeu Sa O Ierte!, este mult mai apropriat de mine, multumesc inca odata si numai bine