Brigaela
| Brigaela a întrebat:

Care este persoana pe care o admirati cel mai mult si de ce?

Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Cel mai mai tare am admirat-o pe bunica mea (din pacate numai este printre noi), a dus o viata foarte grea, s-a nascut in Gheorgheni la varsta de 16 s-a mutat la Oradea si a fost servitoare, mai tarziu s-a casatorit cu bunicul meu... a facut 3 copii, cei doi unchi ai meu si mama mea... a avut 10 chiuretaje, a stat intr-o casa cu 2 camere cu baie afara 5 persoane... nu era apa in casa... ea cara apa din curte... a facut mereu tot posibilul ca sa aiba ce sa le dea copiilor ei, sa ii imbrace frumos, neglijandu-se pe ea... au trecut anii si in sfarsit s-a mutat intr-un apartament cu 3 camere unde a trait pana a murit, anii petrecuti acolo au fost mai linistiti, copiii si-au intemeiat familiile lor... ea a ramas cu bunicul, insa si bunicul s-a inbolnavit a orbit (glaucom), a fost cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o, nu a fost in viata ei in vacanta, nu a fost nici o data nicaieri si-a trait viata intre 4 pereti (bunicul meu nu o data s-a dus in vacanta fara ea ) si asta mereu m-a impresionat cum a rezistat? cum a avut taria sa ramana om... nu a furat in viata ei, nu a baut in viata ei, nu a fumat in viata ei... a muncit mereu pentru tot ce a avut... saraca a murit acum un an in ciroza hepatica, o boala care a doborat-o in 3 luni, insa o boala care s-a dezvoltat incet, a trait 28 ani cu virusul hepatic C primit in timpul unei transfuzii de sange, nu am stiut nici o clipa in acesti ani ca e bolnava, a fost atata de puternica incat a trait 28 ani fara medicatie pentru aceasta boala care matura atatea vieti... pentru mine ea va fi mereu un exemplu in viata ...pentru ca mereu a fost vesela, o persoana care ma iubea foarte mult, care astepta week and-ul ca sa vin la ea, ca sa poata sta cu mine, sa vorbeasca cu mine sa doarma cu mine, iar mie imi placea la ea ca stiam ca ea e cea care imi permite totul... mi-e greu fara si acum ...insa asta e viata... mi-au ramas amintirile care imi sunt foarte dragi...

60 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama. Cea mai blanda si senina femeie. Stralucea de bunatate si frumusete. Era o femeie puternica dar care niciodata nu a ridicat tonul catre nimeni, nici catre noi copiii ei. A trait si a ...plecat, cu zambetul pe buze fara sa se planga niciodata de nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu sa imi aleg prieteni si caren u nu ai admir

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama...pt ca este buna mereu si o respect f mult ca m-a crescut o viata intreaga pana acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma admir cel mai mult si sunt si foarte modesta... lol.
astazi am ras toata ziua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult l-am admirat pe tatal meu pentru ca era ''sarea si piperul casei''era persoana care ma facea sa zambesc de fiecare data cand eram trista, de-a lungul vietii a luptat cu multe boli si jumate din viata si-a petrecut-o prin spitale, a fost persoana care mereu ne facea sa uitam de grijile cotidiene pe mine, pe mama si pe fratele meu fiind tot timpul vesel si plin de viata chiar daca inima lui era bolnava. S-a zbatut mereu sa ne fie bine si a fost un parinte model.Nu imi gasesc cuvintele sa il descriu pentru ca sunt prea multe de zis si as putea scrie un roman despre viata lui.Am ramas cu o durere imensa in suflet dupa pierderea lui. A murit la numai 53 de ani in oct anul 2009 de embolie pulmonarasadsi din cauza inconstientei unei doctorite care isi vizita pacientii o data la 3 zile.Era o fire foarte puternica si de fiecare data ne astepta acasa cu masa gata pregatita fiind un bucator foarte priceput, ii placea sa gateasca si uneori prajituriile ii ieseau mai bune ca a lui mama. A fost si va ramane persoana caruia ii datorez totul, a fost umarul pe care plangeam cand imi era greu, chiar daca fetele sunt mai mamoase eu am fost mereu mai pe langa tati.Nu prea imi gasesc cuvintele sa il descriu, pentru ca de fiecare data cand imi amitesc de el o lacrima imi curge pe obraz, ma rog in fiecare zi pentru sufletul lui si sper ca acolo SUS ingerii sa aiba grija de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult l-am admirat pe tatal meu pentru ca era ''sarea si piperul casei''era persoana care ma facea sa zambesc de fiecare data cand eram trista,de-a lungul vietii a luptat cu multe boli si jumate din viata si-a petrecut-o prin spitale,a fost persoana care mereu ne facea sa uitam de grijile cotidiene pe mine,pe mama si pe fratele meu fiind tot timpul vesel si plin de viata chiar daca inima lui era bolnava.S-a zbatut mereu sa ne fie bine si a fost un parinte model.Nu imi gasesc cuvintele sa il descriu pentru ca sunt prea multe de zis si as putea scrie un roman despre viata lui.Am ramas cu o durere imensa in suflet dupa pierderea lui.A murit la numai 53 de ani in oct anul 2009 de embolie pulmonarasadsi din cauza inconstientei unei doctorite care isi vizita pacientii o data la 3 zile.Era o fire foarte puternica si de fiecare data ne astepta acasa cu masa gata pregatita fiind un bucator foarte priceput,ii placea sa gateasca si uneori prajituriile ii ieseau mai bune ca a lui mama.A fost si va ramane persoana caruia ii datorez totul,a fost umarul pe care plangeam cand imi era greu,chiar daca fetele sunt mai mamoase eu am fost mereu mai pe langa tati.Nu prea imi gasesc cuvintele sa il descriu ,pentru ca de fiecare data cand imi amitesc de el o lacrima imi curge pe obraz,ma rog in fiecare zi pentru sufletul lui si sper ca acolo SUS ingerii sa aiba grija de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult l-am admirat pe tatal meu pentru ca era ''sarea si piperul casei''era persoana care ma facea sa zambesc de fiecare data cand eram trista,de-a lungul vietii a luptat cu multe boli si jumate din viata si-a petrecut-o prin spitale,a fost persoana care mereu ne facea sa uitam de grijile cotidiene pe mine,pe mama si pe fratele meu fiind tot timpul vesel si plin de viata chiar daca inima lui era bolnava.S-a zbatut mereu sa ne fie bine si a fost un parinte model.Nu imi gasesc cuvintele sa il descriu pentru ca sunt prea multe de zis si as putea scrie un roman despre viata lui.Am ramas cu o durere imensa in suflet dupa pierderea lui.A murit la numai 53 de ani in oct anul 2009 de embolie pulmonarasadsi din cauza inconstientei unei doctorite care isi vizita pacientii o data la 3 zile.Era o fire foarte puternica si de fiecare data ne astepta acasa cu masa gata pregatita fiind un bucator foarte priceput,ii placea sa gateasca si uneori prajituriile ii ieseau mai bune ca a lui mama.A fost si va ramane persoana caruia ii datorez totul,a fost umarul pe care plangeam cand imi era greu,chiar daca fetele sunt mai mamoase eu am fost mereu mai pe langa tati.Nu prea imi gasesc cuvintele sa il descriu ,pentru ca de fiecare data cand imi amitesc de el o lacrima imi curge pe obraz,ma rog in fiecare zi pentru sufletul lui si sper ca acolo SUS ingerii sa aiba grija de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi o multime de persoane pe care sa le admir de la familie la prieteni. Dar pe mine inca nu m-a sustinut nimeni in asa fel incat sa-l admir deoarece eu am facut tot posibilul si am invartit lucrurile in asa fel incat sa-mi rezolv toate problemele si sa-mi indeplinesc dorintele, fara sa-i mai implic si pe cei din jur.Am invatat sa traiesc si sa ma descurc in aceasta lume... din pacate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe prietenul meu pentru ca e o persoana deosebita

| LollypopMe a răspuns:

Niciunalaughing

| Brigaela explică (pentru LollypopMe):

Bietul de tine, e foarte trist.

| LollypopMe a răspuns (pentru Brigaela):

Si sunt fata!

Scuze, nu mi-am dat seama. Imi pare foarte rau de tine.

| LollypopMe a răspuns (pentru Brigaela):

Ok...te referi ca nu am o persoana care este modelul meu in viata?

Ma refer la faptul ca in viata ta nu e nici o persoana demna de admiratie, ca nu exista nimeni la care poti privi cu mandrie si drag. E graoznic sa traiesti intr-o lume atat de urata.

| mymy a răspuns:

Mama si apoi o vedeta

| Laura_5858 a răspuns:

Kat von d, pur si simplu e geniala.

| Laura_5858 a răspuns:

Bine, glumeam. Il admir pe tata ca poate intotdeauna sa isi atinga scopul, si ma iubeste in felul lui. Si mereu ma ajuta cand am nevoie de el.

| ScandaL a răspuns:

Mama...Deoarece nu imi dau seama cum de rezista sa ii fac atatia nervi si nu se supara pe mine...Si cum rezista sa munceasc atata thinking

| justanotheralien a răspuns:

O cel mai mult o admir pe matusa mea fiindca ma creste, si mai admir si o cantareata.

| Ancutza12 a răspuns:

Mama. A facut totul pentru mine si nici nu stiu cum sa ii multumesc. Cred ca fara ea nu as fi fost nimic. Mereu mi-a oferit ce am vrut cand a putut, a facut sacrificii pentru mine si m-a ajutat la tot ce am avut nevoie, mereu a fost alaturi de mine. happy

| kytyna a răspuns:

Persoana pe care am admirat-o cel mai mult si pe care am sa o admir a fost tatal meu care din pacate nu mai e langa mine, el a fost sarea si piperul casei era o fire foarte tare care nu se exterioriza atat de usor era vesel si facea glume mereu desi era ff bolnav, jumatate din viata si-a petrecut-o prin spitale si pe oriunde mergea isi facea noi prieteni.Era umarul pe care plangeam cand eram suparata si era persoana care imi ridica moralul de fiecare data cand aveam o problema. Fetele de regula is mai mamoase dar eu intodeauna am avut o tragere mai catre tati desi o iubeam si pe mama la fel ca pe tata. A murit in octombrie anul trecut(2009)de embolie pulmonara si din cauza inconstientei unei doctorite care isi vizita pacientii o data la 3 zile.As putea scrie un roman despre viata lui dar in momentul de fata sunt coplesita de durere si nu imi gasesc cuvintele.Este crunt cand ma gandesc ca fratele meu isi planuia sa faca nunta anul asta si si el visa sa isi tina nepoteii in brate, Sunt revoltata de fiecare data cand aud de tot felul de lucruri intamplate in spitale, nu sunt capabila sa o privesc in ochi fara sa fiu plina de ura pe doctorita care mi-a ucis tatal nestiind sa il trateze cuvincios.Azi am avut puterea sa scriu aici, poate maine voi fi pregatita sa fac alte lucruri pe care le aman de 3 ani. Ce nu pot face este sa il aduc inapoi, chiar daca locul va fi mereu gol. O parte din mine a murit odata cu tatal meu, o lumina din ochii mei s-a stins pentru totdeauna si din fata vesela care am fost am devenit un om maturizat brusc si prea devreme.

| bombonik44 a răspuns:

Mamica mea si taticul meu, deasemene bunicii mei car u suportat tot ce am facut cand eram mica si car zi si noate m-au ingrijit fara sa se planga

| luetA a răspuns:

Octavian Paler e un bun exemplu de urmat.Printre putinii oameni din tarisoara noatra in care am vazut un strop de omenie, care a vrut binele tuturor si s-a zbatut pentru poporul roman.Nu stiu ce mi-a facut acest Om dar il admir enorm, mi-as da viata pentru el chiar daca nu-l cunosc personal.Iti recomand sa ii citesti cartile si sa te uiti pe youtube unde gasesti multe filmulete cu dumnealui.Pacat ca nu mai este printre noi.

| AlyAlx07 a răspuns:

2Pac El ma inspirat spre rap.El e The King of Rap.

| personaljesus a răspuns:

Eu il admir cel mai mult pe Brian Hugh Warner ( Marilyn Manson)deoarece este o persoana forte sensibila si buna desi multi il judeca gresit doar dupa vestimentatie sau zvonuri.Brian este un foarte bun pictor, scriiitor, actor si cantaret, care pentru mine nu v-a putea fi inlocuit vreodata.Desi oriunde ar merge are parte mereu de critici si jigniri, el trece intotdeauna peste asta fara sa ii pese de ce spun ceilalti. Oamenii rad de el pentru ca e diferit, dar la randul lui si el rade de oameni pentru ca sunt la fel. Oamenii sunt obisnuiti cu viata de turma iar daca sunt separati de ea se sperie si nu ar rezista nici o zi singuri.Pentru mine Brian inseamna enorm si daca cineva il critica, as vrea sa citeasca sau sa vada macar un interviu cu el.

| MihaelliQue a răspuns:

Mama mea...si-a sacrificat sanatatea pentru mine. Dumnezeu sa o ierte!

| ingeras_3707 a răspuns:

Cele mai importante persoane pentru mine sunt parintii mei pentru simplul fapt ca mi-au dat viata si pentru ca sunt cei care iti sunt aproape la bine si la rau! gata sa te ajute in orice fel de situatie

| lily_2477 a răspuns:

Eu ii admir pe cei care admira si ii respecta pe ceilalti. In asa fel iubesc/iubesti pe toti si ei ma iubesc/te iubesc pe mine/si tine.

| alexandra_3581 a răspuns:

Eu il admir cel mai mult pe tatal meu,deoarece mereu cand ma cearta mama el imi i-a apararea si pentru ca il iubesc foarte mult si tin la el foarte mult,dar asta nu inseamna ca pe mama nu o iubesc, deoarece trebuie sa-ti iubesti amandoi parintii, deoarece ei te-au crescut si ti-au dat viata.

| tinapaula a răspuns:

La mine este sotul meu.pentru ca el nu gandeste niciodata negativ, si stie sa ma asculte daca am ceva.

| 2pac_9905 a răspuns:

Tupac shakur

| Ledy80 a răspuns:

O admis pe artista Ramona Hanganu, pentru ca are o piesa care imi este destinata mie si si prietenului meu care nu putem fi impreuna, piesa se numeste "Pentru tine".

Întrebări similare