Brigaela
| Brigaela a întrebat:

Care este persoana pe care o admirati cel mai mult si de ce?

Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Cel mai mai tare am admirat-o pe bunica mea (din pacate numai este printre noi), a dus o viata foarte grea, s-a nascut in Gheorgheni la varsta de 16 s-a mutat la Oradea si a fost servitoare, mai tarziu s-a casatorit cu bunicul meu... a facut 3 copii, cei doi unchi ai meu si mama mea... a avut 10 chiuretaje, a stat intr-o casa cu 2 camere cu baie afara 5 persoane... nu era apa in casa... ea cara apa din curte... a facut mereu tot posibilul ca sa aiba ce sa le dea copiilor ei, sa ii imbrace frumos, neglijandu-se pe ea... au trecut anii si in sfarsit s-a mutat intr-un apartament cu 3 camere unde a trait pana a murit, anii petrecuti acolo au fost mai linistiti, copiii si-au intemeiat familiile lor... ea a ramas cu bunicul, insa si bunicul s-a inbolnavit a orbit (glaucom), a fost cea mai puternica femeie pe care am cunoscut-o, nu a fost in viata ei in vacanta, nu a fost nici o data nicaieri si-a trait viata intre 4 pereti (bunicul meu nu o data s-a dus in vacanta fara ea ) si asta mereu m-a impresionat cum a rezistat? cum a avut taria sa ramana om... nu a furat in viata ei, nu a baut in viata ei, nu a fumat in viata ei... a muncit mereu pentru tot ce a avut... saraca a murit acum un an in ciroza hepatica, o boala care a doborat-o in 3 luni, insa o boala care s-a dezvoltat incet, a trait 28 ani cu virusul hepatic C primit in timpul unei transfuzii de sange, nu am stiut nici o clipa in acesti ani ca e bolnava, a fost atata de puternica incat a trait 28 ani fara medicatie pentru aceasta boala care matura atatea vieti... pentru mine ea va fi mereu un exemplu in viata ...pentru ca mereu a fost vesela, o persoana care ma iubea foarte mult, care astepta week and-ul ca sa vin la ea, ca sa poata sta cu mine, sa vorbeasca cu mine sa doarma cu mine, iar mie imi placea la ea ca stiam ca ea e cea care imi permite totul... mi-e greu fara si acum ...insa asta e viata... mi-au ramas amintirile care imi sunt foarte dragi...

64 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela explică (pentru LollypopMe):

Ma refer la faptul ca in viata ta nu e nici o persoana demna de admiratie, ca nu exista nimeni la care poti privi cu mandrie si drag. E graoznic sa traiesti intr-o lume atat de urata.

| AlyAlx07 a răspuns:

2Pac El ma inspirat spre rap.El e The King of Rap.

| Ancutza12 a răspuns:

Mama. A facut totul pentru mine si nici nu stiu cum sa ii multumesc. Cred ca fara ea nu as fi fost nimic. Mereu mi-a oferit ce am vrut cand a putut, a facut sacrificii pentru mine si m-a ajutat la tot ce am avut nevoie, mereu a fost alaturi de mine. happy

| justanotheralien a răspuns:

O cel mai mult o admir pe matusa mea fiindca ma creste, si mai admir si o cantareata.

Întrebări similare