Nu stiu daca e bine sa faci in mintea ta o scara a iubirii.Nu cred ca poti spune iubesc mult, iubesc putin. Ori iubesti, ori nu. Da, se poate spune ca iubirea imbraca anumite forme de manifestare. Una este dragostea pentru copilul tau, alta pentru cel de langa tine, alta pentru parinti si frati.
Persoana care o iubesc cel mai mult este sotia mea, care este alaturi de mine de 36 de ani.
Gahhh... să nu sară iarăşi careva cu relaţia ei de două săptămâni, mă sacrific eu. Cele mai importante persoane din viaţa mea, acum şi pe viitor, sunt surorile mele. Când eram mici ne băteam ca naiba, dar între fraţi există o legătură foarte puternică. Chiar dacă suntem firi destul de diferite şi tragem fiecare în altă parte, până la urmă ajungem la un consens care ar fi greu de realizat cu alte persoane.
Prietenii şi iubiţii vin şi pleacă, însă legăturile de sânge nu le poate rupe nimeni.
Toata lumea iubeste mamele, de parca toti am aparut in burta lor facuti cu duhul sfant.
Tata! Unde este in ecuatia asta?! Aaa, sau el nu a participat la cresterea voastrá?
@Sweetgirl, cand erai tu micuta si invati sa mergi, cand mancai, tatal tau era prin preajma?
¨Mama mi-a dat viata¨ pai ti-o fi dat viata dar prima data ai fost un spermatozoid venit din bilutele tatalui.Gata ca m-ati suparat
Má iubesc pe mine, sunt un draq de narcisist, ma iubesc pentru ceea ce sunt.
Mai intai trebuie sa te iubesti pe tine insuti, apoi sa iubesti alte persoane. Eu ma iubesc cel mai mult pe mine, iar apoi pe mama.
Fetita mea :X:X:X:X o ador, o iubesc, ea este tot ce am mai scump pe lumea asta...lumina ochilor mei, sufletul meu!
Parintii, pe ambii ii iubesc la fel de mult, amandoi m-au crescut, mi-au oferit iubire neconditionata, sprijin, tot ce are nevoie un copil pentru a creste si pentru a avea o copilarie de neuitat.
Mama pentru ea mi a dat viata, ea m -a crescut ea m a invatat sa merg sa vorbesc, ma sprijinit mereu, a fost alaturi de mine la bine si la rau!:X
Pe langa familia care sunt sigura ca toti o iubim il iubesc foarte mult pe iubitu meu chiar daca ne mai certam...:*Nu pot sa fac un top care mai mutl si care mai putin am2 pe acelasi loc.
Persoana pe care o iubesc cel mai mult este aceea care m-a invatat ce inseamna acest sentiment
Pai...prietenul meu, deoarece lui ii spun totul, am incredere pe deplina in el...