La cum sant astea in 2018 nici nu mai avem mari asteptari la ele. Mai bine sa stea singure daca nu au habar sa ne aprecieze & ne cred prosti
Vrei sa iti raspundem din perspectiva noastra sau sa iti comentam acel video?
In legatura cu ce spun oameni aceia in afara de violenta fizica pe care o mai aplica din cand in cand nu e totul asa de grav si pe locuri au dreptate.E adevarat ca femeia trebuie sa stie sa faca mancare, curatenie, sa spele ca si orce om de altfel nu nu este un lucru atat de grav sa le faca nu ii scade rangul iar atata timp cat este respectata, apreciata, iubita, ajutata nu este nimic gresit.(ce s-a vorbit pe langa aiurea e clar de la sine ca nu iei in considerare)
Sa faca mancare si curatenie, daca gandeste mai multe de atat e curva, clar ))
Tu nici macar alea doua nu stii ))))))))))
Huaaaa'de aia estii tu fimeie
Oricum pentru mancare si curatenie sex o sa iasa pe banda de productie femeile robotizate care arata cum vrea clientul. Il ia in brate si face ce vrea el asa va evolua omenia
Eu nu voi fi niciodata sclav la una. Daca ar fi sa fiu cu una (ceea ce nu de va intampla deloc) din prima cearta aprinsa din cauza ei o dau afara din casa fara discutii. Va fi mai bine sa traiesti alaturi de un Android care te intelege si te fúte mai bine decat o femeie normala
M am uitat un pic. În filmuleț sunt oameni foarte simpli de la țară. Din păcate mai sunt asemenea locuri și mentalități înca, în secolul 21. Practic cam asa erau și mamele noastre cu excepția poate a soților violenți. Asa era societatea. Femeile aveau și job și apoi urma schimbul doi acasă. Munceau foarte mult femeile. Nu aveau nici mașini de spălat ca acum, multe care nu stăteau la bloc nu aveau nici apa curenta. Era destul de mult chin chiar chiar și pe la orașe. Dar cred ca ele nu simțeau asa erau obișnuite.
Mi-e frică să mă gândesc la răspunsurile pe care le-ai da tu la intrebările lui Răzvan Anghelescu.
Intr-o căsnicie, femeia joacă rolul coțofanei, iar bărbatul pe cel al bivolului.
PS: Pentru a ințelege, îți recomand să citeşti fabula "Bivolul şi coțofana" de George Topârceanu.
Daca doresti isi pot raspunde la orice intrebare,nu consider femeia ca fiind sclava unui barbat,nu consider ca e inferioara, consider ca fiecare om indiferent de rasa, religie, sex au acelasi drepturi dar si resposabilitati, eu doar nu cred ca femeile iubesc, nu cred in fidelitatea sexului opus si nici nu am incredere in sexul opus atat in rest nu am gandiri misogine din contra sunt pro femeie depedenta fata de barbat
Fawkes1570 întreabă: