Compatibilitate, comunicare, compromis, adaptare, respect și mai ales iubire
...respectul, increderea, prietenia pot fi niste ingrediente care pot spori o casa. Asa ar trebui sa fie, insa ma indoiesc ca mai reprezinta repere in zilele noastre.
Ce raspunsuri mai sus, te doare capul. La ce am observat eu la relatiile mai bine de 15 ani? Sacrificii. Acum pe ce se bazeaza, e partea a 2a. Ca o fi iubire, respect. Habar nu am. Dar cert e ca toate dureaza pentru ca ambele jumatati fac sacrificii.
Nu cred ca exista vreun secret. Ideea e sa fii fericit cu ceea ce ai, nu cu ce ai putea avea in ipoteza ca el/ea s-ar schimba.
Eu zic ca increderea, lipsa de gelozie, siceritatea, comunicarea, iubirea, respectul, sprijinjtul.
astea sunt niste cuvinte, in viata reala nu este chiar asa.
relatia perfectă nu exista, toti gresim si o sa o dezechilibram. important este in cele din urma sa fim toleranti si sa se ne cerem scuze daca este cazul. o relatie fericita este acolo unde 2 persoane ofera si primesc acelasi lucru. mai ales: iubire.
funda?
Cel mai important lucru este evident iubirea. Iubirea pura, absoluta, astronomica, iubirea dintre doua suflete pereche. Daca exista asta, restul merge de la sine.
Caste, tu esti?
Plictisit prin vacanta si incepi sa-l copiezi pe Plato?
Mi l-au pus la regim inchis pe Plato.
M-am exilat pana revine. Sunt un fel de Napoleon, stiu.
Si bune si rele, adica sa nu fii un borcan plin cu miere tot timpul ca se plictisește de tine si pa. sper ca ai inteles ce vreau sa zic.
GraveDigger91 întreabă:
anonim_4396 întreabă: