Eu m-as muta in Miami, Florida pentru ca imi place soarele, este un oras superb, m-as putea realiza in domeniul profesional si apoi, am multi prieteni in State
Eu nu stau in Romania si nu cred ca am sa ma intorc vreodata. un spaniol mi-a furat inima si m-a convins sa raman aici.
Neah... bună rea, cum este ea, n-aş pleca niciodată definitiv din România! În voiajuri, daaaa, cat de multe si pe oriunde... dar la final, tot aici m-aş întoarce
Italia, Spania... dar nu cred ca as putea pleca definitiv. mi'ar fi dor de acasa
Daniel, nu pleca in USA pentru ca se zc k este tara tuturor posibilitatilor dar americani nu fc decit munca si nu stie ce este distractia, stabilestete in Belgia o tara frumooasa unde ai posibilitatea de a fc ceva placut in viata, eu una acolo mi ar placea.
Eu de fapt as ramine la mine in tara, In Republica Moldova. Dar daca ar fi sa plec, as vrea in Franta.
Japonia frate. eventual australia.nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa cea mai proasta alegere e sa sari din put in lac.adica sa pleci din ROMANIA sa te duci in AMERICA. cea mai proasta parere, cea mai mare scarba o am pentru americani. urmariti documentare ce sunt"interzise"si veti afla atatea dsp gunoaiele de americani.
dyanna_7195 întreabă: